Expertise in Elementor

Elementor
ELEMENTOR

Op zoek naar een Elementor Expert?

Je gebruikt de pagebuilder Elementor maar je komt er niet helemaal uit.. En via Google of Youtube wordt je ook niet wijzer..

Dan ben je opzoek naar een Elementor Expert! Daarvoor dan ben je bij Websitetoday op het juiste adres! 

Websitetoday bouwt sinds de release van Elementor (2017) zijn websites met deze fantastische page builder. Elementor heeft echter heeeeel veel mogelijkheden, en wij snappen als geen ander dat je door alle opties de draad soms kwijt raakt. 

Heb je hulp nodig? We helpen je graag met alle Elementor vraagstukken!

Elementor
MOGELIJKHEDEN?

Jouw idee is mogelijk met Elementor!

Het is onze expertise om jouw ideeën en wensen te vertalen naar een digitaal resultaat. Wij weten zeker dat jouw idee mogelijk is met Elementor! En om je idee te realiseren heb je veel kennis & ervaring nodig. De afgelopen jaren werken wij zeer intensief met de Elementor pagebuilder om websites te bouwen voor onze klanten.

Onze ervaring? Niets is te gek! 

Elementor
WIST JE DAT?

Compleet thema bouwen met Elementor

Je bent natuurlijk begonnen met het installeren van een WordPress thema op jouw WordPress website. Maar dan… je komt erachter dat de gewenste header niet mogelijk is zoals jij dat graag wilt. Bijvoorbeeld, dat jouw bedrijfslogo centraal in de header geplaatst is..

Met Elementor kan het! Elementor is sinds de 3.0 release omgetoverd tot een ALL IN ONE website oplossing. Je kan een compleet thema bouwen met Elementor. Je bouwt de pagina’s, headers, footers, blog berichten, portfolio items, 404 pagina’s en meer volledig met Elementor.

Bovendien bouw je alles helemaal in je eigen style, door je eigen creativiteit. Kom je er niet uit? Websitetoday is dé Elementor expert die jou kan helpen! 

Voor inspiratie, maar ook voor oplossingen! Bijvoorbeeld hoe je de header op de PC anders kan weergeven dan op een mobiele telefoon.

Webdesign
HOE WERKT HET?

Hulp met Elementor door Websitetoday

Waarom alles zelf uitzoeken en uitvogelen als je Websitetoday kosteloos een hulpvraag kan stellen? En moeten we serieus wat arbeid leveren dan stellen we een mooi plan op, maar een vraag stellen kan altijd!

✅ GRATIS advies over Elementor
✅ Géén moeilijke termen, maar uitleg in makkelijke taal
✅ Jij bespaart enorm veel tijd!

Ben je aan het werk met Elementor? En loop je vast? Wil je iets bijzonders bouwen maar je weet niet hoe? Stel ons de vraag, wij helpen je graag!

Wie ben je? Wat doe je? Wat wil je? Wat vind je mooi? Heb je al een domeinnaam? Heb je webhosting aangeschaft?

We gaan het hebben over het doel van je website. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken met de website? Omzet genereren of zichtbaar zijn?

Een domeinnaam + webhosting is een 'must have' voor een nieuwe website. Websitetoday helpt je graag met het aanschaffen van het beste pakket voor jou!

Het eerste concept komt is af. En er kan een tweede volgen, een derde, een vierde en misschien wel een vijfde. Totdat jij tevreden bent met het concept. Geef jij een go?

Een concept wordt omgebouwd tot een definitieve versie. We gaan uitvoerig testen en de finetuning volgt. 

Na uitvoerig testen en de website volledig geoptimaliseerd te hebben voor o.a. google, gaat de website live! Gefeliciteerd!

Rick Memelink

Rick Memelink

Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!

FAQ

Is Elementor gratis?

Ja, de basis versie van Elementor is gratis. Maar niet alle ideeën en wensen zijn te bouwen met de gratis versie. We raden dan ook aan om altijd Elementor Pro te gebruiken. Hiermee hef je alle barrières op en kan je je volledig richten op het bouwen van jouw website. Elementor Pro heeft verschillende pakket prijzen, en ben je klant van Websitetoday? Dan zit Elementor Pro inbegrepen bij je nieuwe website! 

Welk thema is het beste voor Elementor?

Elementor werkt steeds beter met verschillende WordPress thema’s. Maar niet alle thema’s accepteren de pagebuilder, en daarmee kunnen er ook  complicaties ontstaan. Wij adviseren je om gebruik te maken van het Astra thema of de door Elementor geadviseerde Hello theme thema. Deze thema’s geven zich volledig over en daarmee zal alles werken zoals jij graag wilt!

Is Elementor responsive?

Ja! Je kan met Elementor een volledig responsive website maken. Oftewel, je website kan perfect worden weergegeven op mobiel, tablet en pc! Elementor beschikt over verschillende tools om de weergave voor mobiel en pc aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een header dat er anders uitziet op de pc dan op je mobiel. Kortom, Elementor is perfect om responsive websites te maken!

Rick Memelink

Rick Memelink

Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment zijn wij bereikbaar via email en telefoon!