WordPress Webdesign

Een nieuwe website (laten) maken?

Het is tijd voor een nieuwe website. Dat heb je onlangs besloten. Dat besluit is gekomen doordat je oude website écht niet meer van deze tijd is, of omdat je simpelweg nog geen website hebt. Misschien denk je wel, ik heb helemaal geen website nodig. Dat kan komen doordat jouw klanten via een andere weg bij jou terecht komen.

Tegenwoordig is het zo dat iedereen even op het internet zoekt naar het bedrijf of product. Puur om reviews te lezen, of om te kijken hoe het bedrijf, de persoon of het product eruit ziet. Je herkent het zelf misschien ook wel, dat je eerste even in Google de naam of het product invult.

Misschien ben je zo ook wel op onze pagina terecht gekomen…  Gelukkig zag  je dan een aantal goede reacties in Google, en een foto van mij of mijn bedrijf. Het is erg belangrijk voor jou en je bedrijf dat de eerste indruk op het internet goed is. Daarom kan het haast niet anders dat je jouw bedrijf of je hobby online zichtbaar wilt hebben.

Om dat te realiseren, kan je twee dingen doen. De website zelf maken of een webdesigner inhuren. Benieuwd naar wat je eigenlijk altijd eerst zelf kan doen?

Wat we ook kunnen

Webshops

Wil je een webshop beginnen? WordPress en Woocommerce bieden je op een zeer toegankelijke manier de mogelijkheid je droom te realiseren!

Waar wij goed in zijn

Webdesign

De afgelopen jaren hebben wij verschillende mooie websites mogen realiseren. Ons portfolio staat vol met unieke ontwerpen. Laat je inspireren!

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Maak nu gratis een goede start

Zelf een aantal zaken uitzoeken, voordat je aan de slag gaat is echt een must. Wie denkt ‘even’ een website te maken, of te laten maken, moet ik helaas teleurstellen. Althans, het is vaak een combinatie van een goede voorbereiding, en het tempo van de bouwer. Een goede voorbereiding, is het halve werk (ik hoor je denken, lekker cliché) maar het is voor een nieuwe website wel waar!

We hebben daarom een PDF gemaakt met de tips die jij gelezen moet hebben voordat je aan een nieuwe website begint.

Met deze tips ben je goed voorbereid op een nieuwe website!

We hebben een PDF bestand gemaakt met daarin 6 belangrijke tips die jij direct kan toepassen ter voorbereiding op je eigen nieuwe website. We raden je ook sterk aan deze tips te lezen voordat je zelf gaat bouwen, of een nieuwe website wilt laten bouwen!

Je leert via onze pdf:

Wie ben je? Wat doe je? Wat wil je? Wat vind je mooi? Heb je al een domeinnaam? Heb je webhosting aangeschaft?

We gaan het hebben over het doel van je website. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken met de website? Omzet genereren of zichtbaar zijn?

Een domeinnaam + webhosting is een 'must have' voor een nieuwe website. Websitetoday helpt je graag met het aanschaffen van het beste pakket voor jou!

Het eerste concept komt is af. En er kan een tweede volgen, een derde, een vierde en misschien wel een vijfde. Totdat jij tevreden bent met het concept. Geef jij een go?

Een concept wordt omgebouwd tot een definitieve versie. We gaan uitvoerig testen en de finetuning volgt. 

Na uitvoerig testen en de website volledig geoptimaliseerd te hebben voor o.a. google, gaat de website live! Gefeliciteerd!

Webdesign
Uitbesteden aan de beste?

Webdesign door Websitetoday

Een nieuwe website of webshop laten maken kan natuurlijk bij heel veel andere partijen. Je kiest voor Websitetoday omdat je houdt van een persoonlijke aanpak, graag uitleg en begeleiding ontvangt en we communiceren ook nog eens in makkelijke taal. Het is onze expertise en kracht om de ideeën en wensen van jou te vertalen naar een digitale oplossing! Denken in oplossingen in plaats van belemmeringen is de kracht van ons succes!

Wij kijken vooral naar wat er wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan. Daar bovenop is ons motto; niets is te gek!

Het belangrijkste is bij ons; jij staat centraal, samen werken we naar één doel: de beste, de mooiste, de snelste, de coolste WordPress website bouwen in jou branche!

Webshop
Of liever een

Webshop door Websitetoday

Jouw webshop heb je onlangs live gezet. Het is echt een top website! Je webshop weet namelijk heel goed de juiste mensen naar de shop te  trekken. Je hebt de webshop gevuld met geweldige producten, en daarnaast is de content in de webshop ook nog eens om naar huis te schrijven.

Dit klinkt als een webshop dat gebouwd is door Websitetoday. Het is namelijk mogelijk, en wij weten hoe we dat moeten doen!

Wij kijken vooral naar wat er wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan. Daar bovenop is ons motto; niets is te gek! Daarnaast staan wij open voor tips en suggesties en communiceren we in begrijpelijke taal voor iedereen!

Het belangrijkste is bij ons; jij staat centraal, samen werken we naar één doel: de beste, de mooiste, de snelste, de coolste WordPress Webshop bouwen in jou branche!

Wie ben je? Wat doe je? Wat wil je? Wat vind je mooi? Heb je al een domeinnaam? Heb je webhosting aangeschaft? Welke producten ga je verkopen, of verkoop je al?

We gaan het hebben over het doel van je webshop. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken met de webshop? Hoeveel producten wil je verkopen?

Een domeinnaam + webhosting is een 'must have' voor een nieuwe website. Websitetoday helpt je graag met het aanschaffen van het beste pakket voor jou!

Het eerste concept komt is af. En er kan een tweede volgen, een derde, een vierde en misschien wel een vijfde. Totdat jij tevreden bent met het concept. Geef jij een go?

Een concept wordt omgebouwd tot een definitieve versie. We gaan uitvoerig testen en de finetuning volgt. 

Na uitvoerig testen en de website volledig geoptimaliseerd te hebben voor o.a. google, gaat de website live! Gefeliciteerd!

Dit moet je weten, voordat je aan een nieuwe website gaat beginnen!

Download gratis ons PDF bestand met tips en bereid je goed voor op het (laten) bouwen van een nieuwe website!
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment zijn wij bereikbaar via email en telefoon!