Rick Memelink

Eigenaar van Websitetoday.nl. Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van websites als een hobby. Ik zat tijdens het maken van een studie keuze dan ook in een lastige positie. Kies ik voor de ICT? Of ga ik toch voor mijn andere passie, sporten en lesgeven. Kinderen en jongeren echt wat aanleren? Ik koos uiteindelijk toch voor het laatste. Na vier jaar CIOS (centraal instituut opleiding sportleiders) in Arnhem, heb ik nog drie jaar doorgestudeerd aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) in Nijmegen. Met als kers op de taart: mijn eindstage en eindonderzoek in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Momenteel ben ik meer dan drie jaar werkzaam als combinatiefunctionaris bij sportservice Amsterdam. Maar, in het jaar 2017 begon het weer, die leuke oude hobby begon toch weer te kriebelen.

Kan je een website maken?

Die vraag kreeg ik. En ik dacht, nou nee, eigenlijk niet. Er is veel te veel veranderd in de afgelopen jaren. Reden voor mij om weer eens achter mijn computer te kruipen. Google, Youtube en verschillende forums werden mijn grootste vrienden. Kennis had ik namelijk (bijna) niet meer. WordPress was volledig nieuw voor mij. Toch wilde ik het weer proberen, eerst maar een website voor mijzelf maken, dan volgt de rest vanzelf, Oh en een naam bedenken.. niet veel later was Websitetoday.nl feit.

Liefde voor Afrika

Komt misschien wel voort uit het feit dat mijn ouders, en ook ik in Pretoria gewoond hebben. De verschillende reizen die we naar Zuid-Afrika en zijn buurlanden gemaakt hebben. En natuurlijk niet te vergeten, mijn stagetijd in Kaapstad. De hele Big Five spotten is helaas (nog) een bucketlist item. 

Afrika koppelen aan mijn werk

Dat was een must. Want mijn passie ligt niet alleen bij sport, lesgeven, en websites maken, maar ook bij Afrika.

Websitetoday.nl

Website laten maken?

Ik sta in voor persoonlijk contact. Graag spreek ik met je af met een kopje koffie. Op die manier kunnen we elkaar beter leren kennen, weet ik welke kleuren, vormen en stylen je mooi vindt. Dat helpt ons tot het maken van een prachtige, persoonlijke moderne website voor jou, of jouw bedrijf!