Over Websitetoday

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Rick Memelink

Webdesign
ICT of Sport?

Het begin van Websitetoday

Eigenaar van Websitetoday.nl. Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van websites. Dat deed ik als een hobby. Ik zat tijdens het maken van een studiekeuze dan ook in een lastige positie. Kies ik voor een richting naar de ICT? Of ga ik toch voor mijn andere passie, sporten en lesgeven. 

Ik koos uiteindelijk toch voor het laatste. Na vier jaar CIOS (centraal instituut opleiding sportleiders) in Arnhem, heb ik nog drie jaar doorgestudeerd aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) in Nijmegen. Met als kers op de taart: mijn eindstage en eindonderzoek in Kaapstad, Zuid-Afrika. 

Vervolgens ben ik werkzaam geweest als buurtsportcoach. In september 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de Koninklijke Nederlandse Korfbalverbond (KNKV) om als verenigingsadviseur aan de slag te gaan. 

Webdesign
Hoe werk ik?

Wat kan ik van jou verwachten?

Een website laten maken door Websitetoday.nl is een goede keuze. We staan erom bekend dat we snel en kordaat aan de wensen van de klant voldoen.

Wij kijken vooral naar wat er wel mogelijk is, in plaats van wat niet kan. Daar bovenop is ons motto; niets is te gek! Daarnaast staan wij open voor tips en suggesties en communiceren we in begrijpelijke taal voor iedereen!

Het belangrijkste is bij ons; jij staat centraal, samen werken we naar 1 doel: de beste, de mooiste, de snelste, de coolste WordPress website bouwen in jou branche!

Wie ben je? Wat doe je? Wat wil je? Wat vind je mooi? Heb je al een domeinnaam? Heb je webhosting aangeschaft?

Na uitvoerig testen en de website volledig geoptimaliseerd te hebben voor o.a. google, gaat de website live! Gefeliciteerd!

Een concept wordt omgebouwd tot een definitieve versie. We gaan uitvoerig testen en de finetuning volgt. 

Het eerste concept komt is af. En er kan een tweede volgen, een derde, een vierde en misschien wel een vijfde. Totdat jij tevreden bent met het concept. Geef jij een go?

Een domeinnaam + webhosting is een 'must have' voor een nieuwe website. Websitetoday helpt je graag met het aanschaffen van het beste pakket voor jou!

We gaan het hebben over het doel van je website. Wie is je doelgroep? Wat wil je bereiken met de website? Omzet genereren of zichtbaar zijn?

Programma
Ervaring

Welke software gebruik ik?

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Relevant

Over Websitetoday

Nederlands geregistreerd Webdesigner
Website laten maken, wat kost dat eigenlijk? - Websitetoday.nl
Trotse sponsor van Korfbalvereniging Dalto
Webdesign
HTML, CSS, PHP, WordPress?

Kan je een website maken?

Die vraag kreeg ik in 2017. En ik dacht, nou nee, eigenlijk niet. Er is veel te veel veranderd in de afgelopen jaren. Maar het was wel een reden voor mij om weer eens achter mijn computer te kruipen. Google, Youtube en verschillende forums werden mijn grootste bronnen van inspiratie en kennis. Kennis had ik namelijk (bijna) niet meer. WordPress was volledig nieuw voor mij. Toch wilde ik het weer proberen, eerst maar eens een website voor mijzelf maken, dan volgt de rest vanzelf, Oh en een naam bedenken.. niet veel later was Websitetoday.nl een feit.

Logo
Acacia boom

Liefde voor Afrika

Komt voort uit de verschillende reizen die we naar Zuid-Afrika en zijn buurlanden gemaakt hebben. De hele Big Five spotten is helaas (nog) een bucketlist item. *Update* De big five hebben we dan eindelijk gespot in de zomer van 2019!

Afrika koppelen aan mijn bedrijf

Dat vond ik wel een must. Want mijn passie ligt niet alleen bij sport, lesgeven, en websites maken, maar ook bij Afrika. In mijn logo zit een Acacia boom afgebeeld. De Acacia boom is de bekende ‘platte’ savanne boom, je kent ze vast wel, die foto’s met een ondergaande zon en een prachtige platte boom op de voorgrond. Prachtig!

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment zijn wij bereikbaar via email en telefoon!