Over

Over

Websitetoday

Wij zijn een klein internet bureau gevestigd in Driebergen-Rijsenburg. We hebben vooral websites gemaakt voor  ondernemers en hobbyisten uit de regio Driebergen, Zeist, Utrecht, Nieuwegein, Doorn Leersum en omgeving. 

We bestaan uit een klein team van internet experts. We bouwen websites, webshops, logo’s, huisstijlen, onderhouden deze ook en kunnen je ook nog helpen met online en e-mail marketing!

Oh, en heb je nog geen domeinnaam of webhosting? Ook dat regelen we voor je!

Hoi, wij zijn Websitetoday

En we maken mooie dingen!

Een internetbureau uit Driebergen-Rijsenburg. We maken websites, webshops en kunnen je helpen aan een nieuw logo & huisstijl, vette intro video’s of fotobewerking!

Rick Memelink Founder Wesitetoday / Webdesigner
Stijn Graphic (web)designer
Kas Junior Webdesigner
Person-leeg
Vacature SEO Expert
Hoe wij werken

Persoonlijk contact

Wij werken het best als we veel persoonlijk contact hebben met jou of je bedrijf. Bij ons is het motto ‘Niets is te gek!’

Wij kijken vooral naar wat er wel mogelijk is, in plaats van wat er niet kan. Daarnaast staan wij open voor tips en suggesties en communiceren we in begrijpelijke taal voor iedereen! Dus geen moeilijke termen waar je niets vanaf weet. We vertellen je precies waar het op slaat, simpel en bovenal, eerlijk

Het belangrijkste is bij ons; jij staat centraal, samen werken we naar 1 doel: de beste, de mooiste, de snelste, de coolste WordPress website bouwen met Elementor in jou branche!

Wat is Elementor?

Elementor is een plugin die we gebruiken om onze websites mee te bouwen. Het is een zeer complete plugin waarmee wij jouw website vanaf een blanco pagina volledig naar eigen wens kunnen vormgeven!

Wat kost het maken van een website?

De kosten van een website zijn sterk afhankelijk van jouw eigen wensen. Wil je een website om online zichtbaar te zijn dan kan dat relatief goedkoop. Wil je een website inclusief op maat gemaakt boekingssysteem zal de prijs uiteraard hoger zijn. Samen bespreken we jouw wensen en komen we tot een prijsindicatie. 

Zijn er extra kosten?

Wij zullen je altijd informeren over de huidige kosten en de kosten gedurende de periode na oplevering. Jij beslist zelf welke producten je van Websitetoday aanschaft, en welke niet!

Onderhouden jullie ook websites?

Ja, wij kunnen elke WordPress website van onderhoud voorzien. Ook als je geen klant bent van Websitetoday, kunnen we jouw website gewoon gaan onderhouden!

54

Webdesign klanten

24

Webhosting klanten

89

Domeinnamen in beheer

10

Academy members

Website Today Acadamy voor op blauw achtergrond 600x170 1 1 - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen-Rijsenburg
97% van onze klanten beveelt ons aan
5/5
Waarom

97% ons aanbeveelt

“Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijp de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.”

Lucas
5/5
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina’s opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
MHW Projectmanagement
5/5

“Fijn dat Rick altijd meedenkt en bijna altijd direct in staat is om de helpende hand te bieden.
Grote toegevoegde waarde voor ons groeiende bedrijf.”

Alwin
5/5
Websitetoday.nl zorgt niet alleen voor een technisch goede website, maar ook de grafische vormgeving is bij Websitetoday.nl in uitstekende handen.
Jorgen
5/5

Zullen we kennismaken?

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Foryourmoment.nl mockup afbeelding met tablet, mobiel en pc - Websitetoday.nl
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Hé jammer, we zijn op dit moment gesloten. Als je een mailtje stuurt ontvang je z.s.m. een reply van ons!