Over

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Rick Memelink

Eigenaar van Websitetoday.nl. Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van websites. Dat deed ik als een hobby. Ik zat tijdens het maken van een studiekeuze dan ook in een lastige positie. Kies ik voor een richting naar de ICT? Of ga ik toch voor mijn andere passie, sporten en lesgeven. Kinderen en jongeren echt wat aanleren? Ik koos uiteindelijk toch voor het laatste. Na vier jaar CIOS (centraal instituut opleiding sportleiders) in Arnhem, heb ik nog drie jaar doorgestudeerd aan de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) in Nijmegen. Met als kers op de taart: mijn eindstage en eindonderzoek in Kaapstad, Zuid-Afrika. Vervolgens ben ik werkzaam geweest bij TeamSportservice in Amsterdam als Buurtsportcoach. In september 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de Koninklijke Nederlandse Korfbalverbond (KNKV). Voor het KNKV werk ik als verenigingsadviseur voor de regio midden Nederland.

Kan ik een WordPress website maken?

Die vraag kreeg ik in 2017. En ik dacht, nou nee, eigenlijk niet. Er is veel te veel veranderd in de afgelopen jaren. Maar het was wel een reden voor mij om weer eens achter mijn computer te kruipen. Google, Youtube en verschillende forums werden mijn grootste bronnen van inspiratie en kennis. Kennis had ik namelijk (bijna) niet meer. WordPress was volledig nieuw voor mij. Toch wilde ik het weer proberen, eerst maar eens een website voor mijzelf maken, dan volgt de rest vanzelf, Oh en een naam bedenken.. niet veel later was Websitetoday.nl een feit.

Mijn liefde voor Afrika

Komt voort uit het feit dat wij in Pretoria gewoond hebben en de verschillende reizen die we naar Zuid-Afrika en zijn buurlanden gemaakt hebben. En mijn eindstagetijd in Kaapstad. De hele Big Five spotten is helaas (nog) een bucketlist item. *Update* De big five hebben we dan eindelijk gespot in de zomer van 2019!

Afrika koppelen aan mijn werk

Dat vond ik wel een must. Want mijn passie ligt niet alleen bij sport, lesgeven, en websites maken, maar ook bij Afrika. In mijn logo zit een Acacia boom afgebeeld. De Acacia boom is de bekende ‘platte’ savanne boom, je kent ze vast wel, die foto’s met een ondergaande zon en een prachtige platte boom op de voorgrond. Prachtig!

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Website laten maken?

Ik sta voor persoonlijk contact. Ik spreek graag met je af voor een kopje koffie. Op die manier kunnen we elkaar beter leren kennen, weet ik welke kleuren, vormen en stylen je mooi vindt. Dat helpt ons tot het maken van een prachtige, persoonlijke moderne website voor jou, of jouw bedrijf!

Scroll naar top

Informatie aanvraag

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Informatie aanvraag

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?