Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor incidentele klussen en kleine aanpassingen. Deze worden steeds snel en adequaat afgehandeld.

Korfbal vereniging Victum
Korfbal vereniging Victum
Website gemaakt voor

Victum.nl

Samen zorgen we voor een perfect resultaat.

Voor korfbal vereniging Victum is het tijd voor een vernieuwde website. De website moet modern en toegankelijk zijn voor alle leden en gasten. Info moet direct gevonden kunnen worden en bovenal, de website moet goed weergegeven worden op tablet en mobiel. Een leuke grote opdracht waarbij we uitgaan van een mooi, strak en sportief resultaat.
Korfbal vereniging Victum
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De verenigingswebsite van Victum bracht meerdere uitdagingen met zich mee. Het menu bestond uit veel onderwerpen en zou eenvoudig maar overzichtelijk moeten zijn. Met verschillende dynamische content is het menu geen week hetzelfde. Daarnaast kunnen leden van de vereniging binnen 2 klikken zien wat het competitieschema is, wedstrijd verslagen lezen en belangrijke meldingen kunnen bovenaan vastgezet worden. Een prachtige uitgebreide website waar we veel van geleerd hebben.

Diensten

Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Hé jammer, we zijn op dit moment gesloten. Als je een mailtje stuurt ontvang je z.s.m. een reply van ons!