Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Kundig en professioneel, een aanrader!

Patrick van Hoewijk
Patrick van Hoewijk
Website gemaakt voor

Patrickvanhoewijk.nl

In beweging komen en doelen behalen is zoveel meer dan ”even gaan sporten”

In beweging komen en doelen behalen is zoveel meer dan ”even gaan sporten” Geboren op het mooie en sportieve eiland Ameland. Het is ontzettend leuk om iedereen wegwijs te maken in de lastige wereld van voeding en training, zeker met de toegankelijkheid van het internet vandaag de dag. Wat is waar en wat juist niet? Ik zorg ervoor dat de juiste informatie gefilterd wordt en breng deze graag over. Samen maken we een plan hoe dit makkelijk in je eigen levensstijl toe te passen is. Patrick van Hoewijk, een personal trainer uit Dokkum wilde graag zijn website vernieuwen. Met een door hem zelf aangedragen design ben ik aan de slag gegaan. Het resultaat mag er wezen en vooral op grafisch design zijn flinke stappen gezet.  
Patrick van Hoewijk
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De website van Personal trainer Patrick van Hoewijk bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Patrick wist namelijk al heel snel hoe zijn website eruit moest komen te zien. Aan mij de taak om het design te realiseren. Door de website van Patrick heeft Websitetoday een slag geslagen in het gebruik van Adobe Photoshop en Illustrator. Het design moest daarnaast uiteraard goed weergegeven worden op mobiele apparaten, wat tegenwoordig toch wel de standaard is! Momenteel stijgende in de zoekresultaten met “Personal trainer dokkum” bezitten we toch al snel de 5e plek op de eerste pagina.

Diensten

 • Corlijn van Dijk
  3 weeks ago
  Wij zijn heel tevreden over Websitetoday.nl! Rick denkt goed mee, is heel betrokken en pro-actief. Een aanrader!
 • Roel Vreekamp
  3 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  4 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?