Websitetoday PRO licentie

Websitetoday.nl maakt al lange tijd gebruik van een page builder, genaamd Elementor. De PRO versie daarvan wordt bij elk project geïnstalleerd en gebruikt. Helaas is de PRO versie niet gratis. Je krijgt van Websitetoday.nl na oplevering van jouw website 6 maanden GRATIS toegang tot de PRO functies. Dat zijn met name updates en support (van de uitgever en Websitetoday.nl). Wil je langer gebruik maken van de updates en support? Schaf dan het licentie pakket aan van Websitetoday PRO. Indien je jouw licentie niet verlengd, dan zullen uw plugins gewoon blijven werken. De plugins worden alleen niet meer automatisch geüpdatet naar een nieuwere versies. De kans op complicaties door verouderde plugins kan dan toenemen.

De nieuwe werkwijze door middel van de PRO features maken jouw website nog mooier, sneller en beter vindbaar in Google. Alle toekomstige projecten zullen gebruik gaan maken van alle PRO features die Websitetoday.nl te leveren heeft. Om zo een optimaal resultaat uit de website te halen!

179
Per 12 maanden
  • half jaar geldig
  • Schema PRO
  • Convert plugin PRO
  • WP Portfolio Plugin PRO
  • Websitetoday.nl Thema PRO
  • Ultimate Addons for Elementor
  • Websitetoday.nl Page builder (Elementor) PRO
* De licenties zijn de eerste zes maanden na oplevering van je website bij Websitetoday.nl gratis.
6 mnd GRATIS*

Wil je na de eerste 6 maanden vanaf de oplevering van jouw website, nog steeds onbezorgd en voordelig genieten van een website dat up to date blijft? Koop een onderhoudskaart in combinatie met het licentie pakket. Vraag naar de combivoordelen!

Plugins inbegrepen bij de Websitetoday PRO licentie

Websitetoday.nl Page Builder PRO (Elementor PRO). De meest verfijnde page builder voor elke website. Modern en eenvoudig en voor jou ideaal om een je webpagina’s te beheren! 

Normaal $49,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Website laten maken? Websitetoday.nl

Ultimate Addons for Elementor, de page builder van Websitetoday.nl. Bevat extra features zoals een prijstabel, content switcher of tijdlijn. 

Normaal $69,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Astra PRO. Oftwel Websitetoday Thema PRO. Het meest gebruikte Thema door Websitetoday biedt verschillende PRO features. Bijvoorbeeld sticky header, custum post pages en meer.

Normaal $59,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Indien je website gebruikt maakt van een Portfolio feature, WP Portfolio PRO is inbegrepen. 

Normaal $49,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Convert PRO, kan fantastische ‘call to action’ elementen maken. Bijvoorbeeld een actie of een pop up met het verzoek tot inschrijven van je nieuwsbrief. 

Normaal $99,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Schema PRO schrijft in een paar klikken Microdata in je HTML code. Het helpt zoekmachines waaronder Google je website nog beter te vinden en te begrijpen. 

Normaal $79,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Websitetoday PRO FAQ

Geen zorgen, ik zal je op tijd helpen herinneren dat je licenties bijna verlopen. 

Dan vervalt het feit dat je plugins en thema worden geupdate. Met als gevolg dat je website verouderd en de kans op complicaties wordt vergroot. Het herstellen van de opgelopen complicaties kan je uiteindelijk meer geld gaan kosten dan dat je het thema en plugins tijdig update.

Na aanschaf van je licentie krijg je 12 maanden lang updates en support.

Websitetoday PRO telt alleen voor de PRO plugins en Thema die Websitetoday.nl gebruikt heeft voor jouw website. Bijvoorbeeld de page builder. Deze plugins blijven zich vernieuwen, wat ten goede kan komen voor jouw website. 

Een onderhoudskaart staat voor het algemeen onderhouden van je website. Meer informatie over een onderhoudskaart vind je hier.

Ja, in het CMS van WordPress (en een beetje van Websitetoday.nl) krijg je meldingen over updates. Het is aan te raden gebruik te maken van een onderhoudskaart om de updates te laten uitvoeren. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat alles er nog precies zo uit ziet als voorheen nadat een plugin of het thema een update gehad heeft.

Scroll naar top
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Hé, zonde! De actie is momenteel afgelopen.

10% KORTING

In de maand november geldt een 10% kortingsactie op ALLE aanbod van Websitetoday!

*Op deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing