Websitetoday PRO licentie

De eerste 6 maanden na oplevering van je nieuwe website zijn de licenties gratis. Daarna is het aan te raden om een licentie te kopen voor Websitetoday PRO. Daarmee krijg je wederom zes maanden alle updates en vernieuwingen voor het door Websitetoday.nl gebruikte thema(s) en plugin(s). Essentieel voor een website dat bij de tijd moet blijven!

Simpel en voordelig!

Plugin en Thema

6 maanden lang updates en vernieuwingen

179
Per 6 maanden
  • half jaar geldig
  • Schema PRO
  • Convert plugin PRO
  • WP Portfolio Plugin PRO
  • Websitetoday.nl Thema PRO
  • Ultimate Addons for Elementor
  • Websitetoday.nl Page builder (Elementor) PRO
* De licenties zijn de eerste zes maanden na oplevering van je website bij Websitetoday.nl gratis.
6 mnd GRATIS*

Na de eerste 6 maanden na oplevering, nog steeds onbezorgd en voordelig genieten van een website dat up to date blijft? Koop een onderhoudskaart in combinatie met het licentie pakket. Vraag naar de combivoordelen!

Plugins inbegrepen bij de Websitetoday PRO licentie

Websitetoday.nl Page Builder PRO (Elementor PRO). De meest verfijnde page builder voor elke website. Modern en eenvoudig en voor jou ideaal om een je webpagina’s te beheren! 

Normaal $49,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Website laten maken? Websitetoday.nl
Website laten maken? Websitetoday.nl

Ultimate Addons for Elementor, de page builder van Websitetoday.nl. Bevat extra features zoals een prijstabel, content switcher of tijdlijn. 

Normaal $69,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Astra PRO. Oftwel Websitetoday Thema PRO. Het meest gebruikte Thema door Websitetoday biedt verschillende PRO features. Bijvoorbeeld sticky header, custum post pages en meer.

Normaal $59,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Website laten maken? Websitetoday.nl
Website laten maken? Websitetoday.nl

Indien je website gebruikt maakt van een Portfolio feature, WP Portfolio PRO is inbegrepen. 

Normaal $49,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Convert PRO, kan fantastische ‘call to action’ elementen maken. Bijvoorbeeld een actie of een pop up met het verzoek tot inschrijven van je nieuwsbrief. 

Normaal $99,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Website laten maken? Websitetoday.nl
Website laten maken? Websitetoday.nl

Schema PRO schrijft in een paar klikken Microdata in je HTML code. Het helpt zoekmachines waaronder Google je website nog beter te vinden en te begrijpen. 

Normaal $79,- per jaar. Nu inbegrepen in de licentie van Websitetoday PRO

Websitetoday PRO FAQ

Geen zorgen, ik zal je op tijd helpen herinneren dat je licenties bijna verlopen. 

Dan vervalt het feit dat je plugins en thema worden geupdate. Met als gevolg dat je website verouderd en de kans op complicaties wordt vergroot. Het herstellen van de opgelopen complicaties kan je uiteindelijk meer geld gaan kosten dan dat je het thema en plugins tijdig update.

Na aanschaf van je licentie krijg je 6 maanden lang updates en support. 

Websitetoday PRO telt alleen voor de PRO plugins en Thema die Websitetoday.nl gebruikt heeft voor jouw website. Bijvoorbeeld de page builder. Deze plugins blijven zich vernieuwen, wat ten goede kan komen voor jouw website. 

Een onderhoudskaart staat voor het algemeen onderhouden van je website. Meer informatie over een onderhoudskaart vind je hier.

Ja, in het CMS van WordPress (en een beetje van Websitetoday.nl) krijg je meldingen over updates. Het is aan te raden gebruik te maken van een onderhoudskaart om de updates te laten uitvoeren. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat alles er nog precies zo uit ziet als voorheen nadat een plugin of het thema een update gehad heeft.