Websites speciaal voor sportverenigingen

Is jullie verenigingswebsite toe aan

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Een nieuwe verenigingswebsite nodig?

Bezoekers zijn essentieel voor een goede website. Vooral als je als vereniging een website gebruikt als voornaamste communicatiemiddel met je eigen leden en bezoekers. Maar, neem je eigen verenigingswebsite nou echt even goed onder de loep. Is de website nog wel van deze tijd? Wordt de website echt goed weergegeven op mobiel en tablet? Weten jullie of de leden van je vereniging graag de website bezoekt? Zie je dat bijvoorbeeld terug in de bezoekersstatistieken?

Of is het tijd voor verandering of een vernieuwing?

Websitetoday is absoluut de beste partner voor jullie sportvereniging! Zeker als het gaat over het vernieuwen van jullie verenigingswebsite! En ik zal jullie vertellen waarom.

Rick van Websitetoday is en weet precies wat een goede verenigingswebsite tot een succes maakt!

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Sport minded?

Ja, ik ben ‘sportminded’. Ik weet als geen ander hoe een verenigingswebsite kan voldoen aan de wensen van jullie leden. Bijvoorbeeld dat je als vereniging de mogelijkheid wilt hebben snel en overzichtelijk nieuwsberichten te plaatsen. En ik weet heel goed dat je leden/bezoekers binnen 3 klikken willen vinden wat ze zochten! Bijvoorbeeld contact gegevens, indelingen of het competitie programma. Neem als voorbeeld een kijkje op de nieuwe website van korfbalvereniging Victum uit Houten, en laat je inspireren.

En bovendien snap ik heel goed dat we als vereniging graag vertellen wie we zijn, waar we nou echt voor staan en hoe nieuwe leden zich moeten kunnen aanmelden. Maar ook dat er genoeg ruimte moet zijn voor informatie over jullie leukste verenigingsactiviteiten zoals feestjes, kampen en toernooien. Ah en natuurlijk niet te vergeten, alle standen, uitslagen en het wedstrijdprogramma. Dat moet natuurlijk allemaal op de website te vinden zijn. En het liefst nog per team, op zijn of haar eigen teampagina. En als laatste, misschien zijn jullie wel heel creatief en actief met social media, dus een koppeling met de website en de verschillende social media accounts zou geweldig zijn!

Ja, Websitetoday begrijpt heel goed hoe een verenigingswebsite in elkaar zit. We hebben ervaring sport én met websites bouwen. Hoe fijn is dat? Een betere combinatie is haast niet te bedenken. En, ben je een korfbalvereniging ontvang je ook nog eens 10% korting op je nieuwe website!

Korfbalverenigingen krijgen

Perfect voor jouw vereniging! Lease je website!

Een verenigingswebsite webhosting + domeinnaam registratie + website onderhoud bij Websitetoday? Het is wel erg lekker dat je alles bij dezelfde partij geregeld hebt. Websitetoday bied je de ideale oplossing! Lease je nieuwe verenigingswebsite nu en ontvang het alles-in-één pakket van Websitetoday.nl. Voor een vast laag bedrag per maand. Daarnaast zorgt Websitetoday voor het onderhoud van je website en kan je gedurende het jaar wijzigingen laten uitvoeren. 

5/5
Scroll naar top

Informatie aanvraag

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?