Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Bedankt Rick!

Alwin Krist
Alwin Krist
Website gemaakt voor

Zerosteps.nl

Samen zorgen we voor een perfect resultaat.

Zerosteps.nl is een online webshop dat elektrische steps verkoopt. Zerosteps.nl is in eerste instantie zelf begonnen met het bouwen en onderhouden van een webshop. Misschien wel na het gebruik van ons GRATIS e-book ‘Slagen met WordPress‘  Na een aantal goede pogingen stond Zerosteps.nl daadwerkelijk online. Maar niet geheel volgens wens. De vormgeving mocht anders en specifieke vraagstukken zoals een Pre-order functie bleek toch maatwerk te zijn. Zerosteps.nl heeft Websitetoday.nl gevraagd om de webshop onderhanden te nemen. De vormgeving is veranderd naar rustig, zakelijk en op elk device goed zichtbaar. Ook heeft Websitetoday.nl Easy-ride geholpen met de SEO en online marketing. Zojuist online en momenteel stijgende in Google, een prestatie om trots op te zijn!
Alwin Krist
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

Zerosteps.nl is een webshop met Elektrische steps en accessoires. De webshop moest uiteraard een top positie bemachtigen in Google. Zeker als het gaat om de nieuwe producten die ze aanbieden. Daarnaast wilde we de website rustig, strak en zakelijk laten overkomen. De bezoeker kan nu binnen 2 klikken het gewenste product vinden en bestellen. Op de PC als op de mobiel moest de website vooruitstrevend zijn. We zijn stijgende met bijvoorbeeld de zoekterm “Zero 10X”, en het zal niet lang duren voordat we (weer) op de eerste pagina staan.

Diensten

 • Corlijn van Dijk
  3 weeks ago
  Wij zijn heel tevreden over Websitetoday.nl! Rick denkt goed mee, is heel betrokken en pro-actief. Een aanrader!
 • Roel Vreekamp
  3 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  4 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?