Marianna Farfalla

Project omschrijving:

Het boek; Wake Up and Save Our Planet van Marianna Farfalla beschrijft het huidige klimaat probleem tot in de kern. Het boek wordt momenteel onder andere gepresenteerd via haar website. Je vindt op haar website enige uitleg en samenvattingen over de inhoud van haar boek. Daarnaast wordt er verteld wie Marianna precies is, en wat haar drijfveer is geweest tot het schrijven van dit prachtige boek. Het boek is te koop via verschillende kanalen. De website dat tweetalig is opgebouwd, beschikt over een krachtige maar eenvoudige opzet. Bekijk het resultaat nu zelf via wakeupandsaveourplanet.nl

Reactie:

Met dit boek wil ik mensen wakker schudden om mee te helpen en alles te doen om de enorme schade die wij aangericht hebben aan onszelf en de natuur te herstellen.

Ik vraag mij af hoe het mogelijk is dat de mensheid technisch zo briljant is om naar de maan te vliegen en tegelijkertijd onze eigen levensbron moeder aarde, die ons, alles, geeft wat we nodig hebben, zodanig kapot te maken dat de aarde in hoog tempo opwarmt.

Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met allerlei nieuwe alarmerende berichten:

  • De opwarming gaat veel sneller dan we gedacht hadden (en daarmee neemt het gevaar van zeespiegelstijging ook toe).
  • De insecten sterven in snel tempo en dat brengt onze voedselvoorziening in gevaar, enz.

Het valt mij altijd weer op, dat deze grote mondiale problemen wel genoemd worden maar dat men verzuimt om het onderlinge verband aan te tonen en meervoudige oplossingen te geven. Dat is heel frustrerend en daar worden mensen angstig en moedeloos van. Er is zelfs een nieuw woord ontstaan: ‘klimaatstress’.

in mijn boek benoem ik niet alleen de problemen, vanuit een integraal holistisch perspectief maar geef ik ook praktische uitvoerbare oplossingen, die helpen om onze planeet weer gezond te maken, zodat onze kinderen óók nog een leefbare toekomst hebben.

Beoordeling

Het design van de website

De samenwerking met Rick

Prijs/ kwaliteit verhouding

Eindresultaat

Ook een website laten maken?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek/offerte.