Websitetoday

Project omschrijving

Hulp voor in de tuin
Zoekt u hulp voor in de tuin? Kunt u het niet (meer) alleen af? Of wilt u juist iemand helpen in de tuin? Zoek via onze website naar de perfecte tuinhulp. U zoekt op locatie en ervaring. Binnen 2 eenvoudige stappen heeft u de beste tuinhulp gevonden!
Aanmelden als tuinhulp
Heeft u groene vingers? Vindt u het leuk om in de tuin te werken? Maak dan gratis een profiel aan en meldt u aan als tuinhulp. U kunt reageren op hulpverzoeken en visa versa. Beschrijf in uw persoonlijk tuinhulp profiel wie u bent, waar u ervaring in heeft en of u een vergoeding vraagt.
Hoe werkt Tuinhulp.nl?
Stap 1
Maak een account aan op tuinhulp.nl het registratieformulier.
Stap 2
Plaats een vraag voor een tuinhulp online. Vul alle gegevens in en plaats eventueel foto’s van de situatie.
Stap 3
Uw advertentie staat online. Nu is hij zichtbaar voor alle tuinhulpen in Nederland. Wilt u niet wachten? Kijk dan of er een tuinhulp in de buurt beschikbaar is die u zelf kunt benaderen.
Tuinhulp.nl - Websitetoday.nl

Reactie van Websitetoday

 U maakt een gratis account aan en op de kaart kunt u zien waar iemand wat extra hulp kan gebruiken bij tuinwerkzaamheden of van diegene die zich aanbiedt om werkzaamheden uit te voeren. Geweldig platform en perfect ontworpen door Websitetoday.nl. De website draait op het CMS systeem WordPress!
5/5

Een perfecte keuze voor jou, het alles in één pakket

Een website webhosting + domeinnaam registratie + website onderhoud bij Websitetoday? Het is wel erg lekker dat je alles bij dezelfde partij geregeld hebt. Websitetoday biedt je een ideale oplossing! Als je een alles-in-één pakket bij Websitetoday.nl hebt aangeschaft, volgt er maar 1 factuur. Daarnaast zal Websitetoday je er op attenderen wanneer de webhosting en het domeinnaam verlengt moeten worden. 
Geen ingewikkelde mailtjes meer, maar alles overzichtelijk bij Websitetoday.nl. 

5/5
Scroll naar top

Informatie aanvraag

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp