Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

U maakt een gratis account aan en op de kaart kunt u zien waar iemand wat extra hulp kan gebruiken bij tuinwerkzaamheden of van diegene die zich aanbiedt om werkzaamheden uit te voeren. Geweldig platform en perfect ontworpen door Websitetoday.nl.

Websitetoday
Websitetoday
Website gemaakt voor

Websitetoday.nl

"Een geweldig idee voor iedereen met groene vingers"

Tuinhulp.nl is een website dat dient als platform voor mensen met groene vingers. Mensen zonder groene vingers of diegene die juist hulp nodig hebben om diverse redenen, kunnen een tuinhulp vinden uit hun eigen buurt. Het is eenvoudig om je aan te melden als tuinhulp, of als iemand die een hulpvraag heeft. Heb jij een tuin en heb je hulp nodig? Of heb je groene vingers, en wil je graag anderen helpen? Meldt je dan direct aan op Tuinhulp.nl
Websitetoday
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De uitdaging voor ons lag hem bij dit project in de functionaliteit van de website. Zonder al teveel gedoe kan je een account aanmaken. Als dat veel stappen had vereist haakten mensen direct af. Het totaal overzicht met alle tuinhulpen en tuinhulp vragen wordt prachtig weergegeven in een lijst weergave. Daarnaast kan men via de locatie functie een resultaat vinden uit je eigen omgeving. De website moest makkelijk te bedienen zijn, en tuinhulpen en tuinhulp vragen zouden eenvoudig met elkaar in contact moeten raken. Na aanmelding voldoet de website aan alle eisen. Een project waaruit we veel geleerd hebben. Echt eentje waar we trots op mogen zijn!

Diensten

 • Roel Vreekamp
  2 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  3 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
 • Heidi Post
  a year ago
  Indien je op zoek bent naar een professioneel bedrijf die kennis van zaken heeft, een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft, snel en vriendelijk reageert op al je wensen en vragen dan ben je bij Website Today aan het juiste adres.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?