Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Arrow Nederland
Arrow Nederland
Website gemaakt voor

Ookikwerkthuis.nl

De WORK @ HOME SURVIVAL KIT

Ookikwerkthuis.nl is een initiatief van Arrow Nederland. In de tijd van het corona virus zit het grootste gedeelte van Nederland thuis. En werken zij ook thuis. Arrow Nederland greep de mogelijkheid om mensen te voorzien van een GRATIS thuiswerkpakket. Bestaande uit een koffiemok, wat lekkers en meer. Een gaaf Work@Home Survival Pakket waardoor het thuiswerken een nieuwe dimensie krijgt!   Websitetoday heeft Arrow Nederland. voorzien van een Onepager met de aanmeldfunctie. En met succes, want ze hebben ondertussen meer dan 600 pakketten mogen versturen.
Arrow Nederland
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De uitdaging voor de ookikwerkthuis.nl website zat hem in een multistep formulier waarin de bezoeker een aantal gevraagde gegevens kon achterlaten. Met behulp van de Piotnet Addons for Elementor plugin is het gelukt om een gestroomlijnd formulier te bouwen. De plugin behoud de aanvragen in een database of excelsheet, waardoor de input eenvoudig opgehaald kan worden. Daarnaast ontvangen de organisator en de aanvrager een persoonlijk mailbericht. De uitstraling van de website is in samenwerking met Arrow Nederland gevormd. De uitdaging zat hem vooral in de ‘backhand’ van de website.

Diensten

 • Roel Vreekamp
  2 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  3 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
 • Heidi Post
  a year ago
  Indien je op zoek bent naar een professioneel bedrijf die kennis van zaken heeft, een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft, snel en vriendelijk reageert op al je wensen en vragen dan ben je bij Website Today aan het juiste adres.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?