Onemilescooter.nl
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Alwin Krist
Alwin Krist
Website gemaakt voor

Onemilescooter.nl

Een award winnende elektrische scooter!

De onemilescooter.nl website is een onderdeel van Zerosteps.nl. De website biedt een platform voor één modelscooter in twee verschillende kleuren. De Onemile is vanaf nu te testen en te bezichtigen in Houten en te bestellen. Vanaf nu kan de Onemile afgehaald of bezorgd worden. De Onemile wordt legaal met kenteken en verzekering op de weg toegelaten! Perfect voor de laatste meters van station – werk of parkeerplaats – werk.
Alwin Krist
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

onemilescooter.nl is een onepager en komt oorspronkelijk uit de UK. De uitdaging lag hem vooral in het gelijkwaardig krijgen van de website ten opzichte van de ontwikkelaar. Daarnaast kan men direct bestellen doordat er een webshop functie geïmplementeerd is. De grafische vormgeving ziet er prachtig uit op desktop, tablet en mobiele apparaten. Google op Halo City of Onemilescooter dan staan we bovenaan op pagina 1 in google. Mooi resultaat. Momenteel zijn we bezig om de resultaten te verbeteren, word vervolgd !

Diensten

 • Yo Hogenhout
  3 weeks ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  10 months ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  9 months ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
 • Heidi Post
  11 months ago
  Indien je op zoek bent naar een professioneel bedrijf die kennis van zaken heeft, een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft, snel en vriendelijk reageert op al je wensen en vragen dan ben je bij Website Today aan het juiste adres.
 • Inge Smak-Hemmes
  a year ago
  ”Rick is heel betrokken, denkt mee over technische mogelijkheden en komt met eigen oplossingen voor vraagstukken. Hij heeft mij de ruimte gegeven om mijn eigen proces te doorlopen en de ideale website voor mijzelf te creëren. Soms was hij de stok achter de deur dit ik nodig had om door te pakken. Hij was altijd
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?