Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Alwin Krist
Alwin Krist
Website gemaakt voor

Onemilescooter.nl

Een award winnende elektrische scooter!

De onemilescooter.nl website is een onderdeel van Zerosteps.nl. De website biedt een platform voor één modelscooter in twee verschillende kleuren. De Onemile is vanaf nu te testen en te bezichtigen in Houten en te bestellen. Vanaf nu kan de Onemile afgehaald of bezorgd worden. De Onemile wordt legaal met kenteken en verzekering op de weg toegelaten! Perfect voor de laatste meters van station – werk of parkeerplaats – werk.
Alwin Krist
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

onemilescooter.nl is een onepager en komt oorspronkelijk uit de UK. De uitdaging lag hem vooral in het gelijkwaardig krijgen van de website ten opzichte van de ontwikkelaar. Daarnaast kan men direct bestellen doordat er een webshop functie geïmplementeerd is. De grafische vormgeving ziet er prachtig uit op desktop, tablet en mobiele apparaten. Google op Halo City of Onemilescooter dan staan we bovenaan op pagina 1 in google. Mooi resultaat. Momenteel zijn we bezig om de resultaten te verbeteren, word vervolgd !

Diensten

 • Corlijn van Dijk
  3 weeks ago
  Wij zijn heel tevreden over Websitetoday.nl! Rick denkt goed mee, is heel betrokken en pro-actief. Een aanrader!
 • Roel Vreekamp
  3 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  4 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?