Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

"Wij hebben Rick gevraagd om een online omgeving te maken, waarbij onze lunchbroodjes makkelijk en snel te bestellen zijn.
Het resultaat mag er wezen. Na een aantal maanden over en weer met elkaar te overleggen over de inhoud, design en de navigatie, hebben wij een site waar we trots op zijn!

We merken nu al dat onze klanten sneller naar de online omgeving gaan en hebben zelfs al 'new business' mogen verwelkomen. Binnenkort gaan we deze site promoten en hopen dan op nog meer bezoeken.

Door het geduld en de professionele opstelling van Rick hebben we een mooie website. Ik kan dan ook iedereen Rick van harte aanbevelen en voor ons zullen er echt nog wel meer klussen komen voor Rick."

Frits de Gooijer
Frits de Gooijer
Website gemaakt voor

Bedrijfscateringjanvendrig.nl

Lekkere verse broodjes bij de Nieuwegeinse Catering Company

Bedrijfscatering Vendrig, onderdeel van de Nieuwegeinse catering company, wilde heel graag een vernieuwde website. De website moest een online bestelformulier geïntegreerd hebben waar de klant het volledige cateringsassortiment zou kunnen bestellen. Daarnaast moet het een prachtig visite kaartje zijn van het bedrijf. Het resultaat mag daar zijn, het bestelsysteem is volledig geïntegreerd in de website, en is zowel mobiel als op de tablet goed weergegeven. De klant is binnen 2 klikken bij het product dat men zoekt. Het bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest bij Vendrig bedrijfscatering!

Frits de Gooijer
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De website van de Nieuwegeinse Catering Company heeft twee functies. We wilden goed zichtbaar zijn op het internet (vernieuwen) en de oude bestellijst in PDF versie was aan vervanging toe (webshop). Daarnaast wilde we graag de producten in een tabelvorm kunnen aanbieden in plaats van het welbekende webshop idee. Mede door verschillende cusom codes is het resultaat om van te smullen. Een goed draaiende webshop waar bestelgemak voorop staat. Trouwe klanten hebben de opties om met twee klikken eerdere bestellingen te ‘Re-orderen’. Eenvoudiger kunnen we het haast niet maken! Momenteel stijgende in Google met de term Catering Nieuwegein, scoren we op pagina 2 naar behoren! Maar, voor in de toekomst ligt er nog genoeg werk om de prestaties te verbeteren. Prachtig project, leuk om aan te werken. 

Diensten

 • Corlijn van Dijk
  3 weeks ago
  Wij zijn heel tevreden over Websitetoday.nl! Rick denkt goed mee, is heel betrokken en pro-actief. Een aanrader!
 • Roel Vreekamp
  3 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  4 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?