Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

"Wij hebben Rick gevraagd om een online omgeving te maken, waarbij onze lunchbroodjes makkelijk en snel te bestellen zijn.
Het resultaat mag er wezen. Na een aantal maanden over en weer met elkaar te overleggen over de inhoud, design en de navigatie, hebben wij een site waar we trots op zijn!

We merken nu al dat onze klanten sneller naar de online omgeving gaan en hebben zelfs al 'new business' mogen verwelkomen. Binnenkort gaan we deze site promoten en hopen dan op nog meer bezoeken.

Door het geduld en de professionele opstelling van Rick hebben we een mooie website. Ik kan dan ook iedereen Rick van harte aanbevelen en voor ons zullen er echt nog wel meer klussen komen voor Rick."

Frits de Gooijer
Frits de Gooijer
Website gemaakt voor

Bedrijfscateringjanvendrig.nl

Lekkere verse broodjes bij de Nieuwegeinse Catering Company

Bedrijfscatering Vendrig, onderdeel van de Nieuwegeinse catering company, wilde heel graag een vernieuwde website. De website moest een online bestelformulier geïntegreerd hebben waar de klant het volledige cateringsassortiment zou kunnen bestellen. Daarnaast moet het een prachtig visite kaartje zijn van het bedrijf. Het resultaat mag daar zijn, het bestelsysteem is volledig geïntegreerd in de website, en is zowel mobiel als op de tablet goed weergegeven. De klant is binnen 2 klikken bij het product dat men zoekt. Het bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest bij Vendrig bedrijfscatering!

Frits de Gooijer
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De website van de Nieuwegeinse Catering Company heeft twee functies. We wilden goed zichtbaar zijn op het internet (vernieuwen) en de oude bestellijst in PDF versie was aan vervanging toe (webshop). Daarnaast wilde we graag de producten in een tabelvorm kunnen aanbieden in plaats van het welbekende webshop idee. Mede door verschillende cusom codes is het resultaat om van te smullen. Een goed draaiende webshop waar bestelgemak voorop staat. Trouwe klanten hebben de opties om met twee klikken eerdere bestellingen te ‘Re-orderen’. Eenvoudiger kunnen we het haast niet maken! Momenteel stijgende in Google met de term Catering Nieuwegein, scoren we op pagina 2 naar behoren! Maar, voor in de toekomst ligt er nog genoeg werk om de prestaties te verbeteren. Prachtig project, leuk om aan te werken. 

Diensten

 • Frits De Gooijer
  3 months ago
  Rick has now made 2 websites for us! Diverse, professional, fast and completely made in the style for us! Super happy
 • Corlijn van Dijk
  6 months ago
  We are very satisfied with Websitetoday.nl! Rick thinks along well, is very involved and proactive. Recommended!
 • Roel Vreekamp
  9 months ago
  Cooperation, communication went very smoothly. Rick thinks along well and I am very happy with the results of my website
 • Yo Hogenhout
  10 months ago
  Listens carefully to the wishes and executes this perfectly. Thinks and actively participates. Recommended !!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  The new KV Victum website has now been running for almost a year. We are very satisfied with the way Websitetoday has incorporated our wishes into the design. The accidental substantive knowledge in the field of korfball was a nice bonus. Furthermore, good cooperation and good consultation. Very practical that we have taken a strippenkaart
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment zijn wij bereikbaar via email en telefoon!