Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Websitetoday zorgt niet alleen voor een technisch goede website, maar ook het design is in goede handen bij Websitetoday.

Jorgen Henseler
Jorgen Henseler
Website gemaakt voor

Nederlandversie2.nl

Samen zorgen we voor een perfect resultaat.

Het boek Nederland versie 2.0 geschreven door Jorgen Henseler is vanaf heden te koop via zijn eigen website. Jorgen wilde zijn boek graag promoten via het internet. Bezoekers kunnen via de website inzicht krijgen over de inhoud van het boek. Daarnaast kan men hoofdstuk 2 downloaden om zich alvast in te lezen. Aan mij de taak om de website rustig en zakelijk te houden. 

Jorgen Henseler
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De autor van het boek Nederland versie 2.0 wilde een kleine website. Puur ter kennisdeling over het boek dat de auteur heeft geschreven. Aan ons de taak om de website simpel maar elegant te houden. Met 4 pagina’s die de bezoeker alles vertellen wat men maar wilt weten is dat gelukt! Tevens beschikt de website over opvallende ‘call to action’ buttons. Waarop de bezoeker direct de kans krijgt het boek te bestellen. Momenteel stijgende met het onderwerp. Maar de titel van het boek bezit toch al de 2e plek in Google! (Netjes na gigant Bol.com)

Diensten

 • Roel Vreekamp
  2 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  3 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
 • Heidi Post
  a year ago
  Indien je op zoek bent naar een professioneel bedrijf die kennis van zaken heeft, een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft, snel en vriendelijk reageert op al je wensen en vragen dan ben je bij Website Today aan het juiste adres.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?