Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Websitetoday zorgt niet alleen voor een technisch goede website, maar ook het design is in goede handen bij Websitetoday.

Jorgen Henseler
Jorgen Henseler
Website gemaakt voor

Nederlandversie2.nl

Samen zorgen we voor een perfect resultaat.

Het boek Nederland versie 2.0 geschreven door Jorgen Henseler is vanaf heden te koop via zijn eigen website. Jorgen wilde zijn boek graag promoten via het internet. Bezoekers kunnen via de website inzicht krijgen over de inhoud van het boek. Daarnaast kan men hoofdstuk 2 downloaden om zich alvast in te lezen. Aan mij de taak om de website rustig en zakelijk te houden. 

Jorgen Henseler
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De autor van het boek Nederland versie 2.0 wilde een kleine website. Puur ter kennisdeling over het boek dat de auteur heeft geschreven. Aan ons de taak om de website simpel maar elegant te houden. Met 4 pagina’s die de bezoeker alles vertellen wat men maar wilt weten is dat gelukt! Tevens beschikt de website over opvallende ‘call to action’ buttons. Waarop de bezoeker direct de kans krijgt het boek te bestellen. Momenteel stijgende met het onderwerp. Maar de titel van het boek bezit toch al de 2e plek in Google! (Netjes na gigant Bol.com)

Diensten

Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Hé jammer, we zijn op dit moment gesloten. Als je een mailtje stuurt ontvang je z.s.m. een reply van ons!