Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!

Yonina Hogenhout
Yonina Hogenhout
Website gemaakt voor

Medycos.com

Dé praktijksalon in omgeving Hellevoetsluis!

Medycos.com is een website van een praktijksalon. Een leuk project waarbij de wens is dat deze salon vooral zichtbaar op internet moest zijn. Klanten zouden meer informatie moeten kunnen vinden over bijvoorbeeld de prijzen, het aanbod en de werkwijze. Daarnaast bestond de wens om informatie te geven over de hoogwaardige en natuurlijke verzorgingsproducten die Medycos gebruikt. De website bestaat uit minder dan 10 pagina’s. De basis van elke website bestaat uit een responsive design, en dat is voor Medycos.com prima gelukt. We hebben aan de wensen van Yonina in visueel opzicht als technisch kunnen voldoen.
Yonina Hogenhout
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

Deze website bracht met betrekking tot het weergeven van de uitgebreide tarievenlijst een uitdaging met zich mee. Je wilt namelijk niet te weinig vertellen, maar zeker ook niet te veel. We hebben gekozen om de tarievenlijst als extern PDF bestand toe te voegen op de pagina. Het gegeven dat een klant tijdens het maken van de afspraak de tarieven bespreekt, leek ons dit een logische oplossing. Tevens was het belangrijk dat elke bezoeker dat via verschillende apparaten de website bezoekt, de tarieven en overige informatie goed en duidelijk moet kunnen vinden. De kortingsactie die Medycos hanteert hebben wij op elke pagina laten terugkomen, niet te missen, maar ook niet storend. De website is verder gebouwd met uiteraard WordPress, Elementor, Elementor PRO, Ultimate Elements for Elementor en we maken gebruik van het premium Astra thema. De snelheidsscores liegen er niet om, en momenteel zijn we stijgende in Google!    

Diensten

 • Corlijn van Dijk
  3 weeks ago
  Wij zijn heel tevreden over Websitetoday.nl! Rick denkt goed mee, is heel betrokken en pro-actief. Een aanrader!
 • Roel Vreekamp
  3 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  4 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?