Leefstijlregie.nl

Caroline van der Veldt

Project omschrijving:

Caroline vroeg mij om hulp bij het bouwen van haar website. Caroline had zelf al erg veel gedaan, en had alleen net even het laatste duwtje in de juiste richting nodig. Gevonden worden op het internet, met een website die voornamelijk zelf gemaakt had, daar kan ik wel bij helpen!

Leefstijlregie.nl: “Wil je beter in balans komen? Heb je weinig energie? Pieker je over hoe je gezonder kunt leven? Heb je wel eens het gevoel dat de stress in je leven de overhand neemt? Voel je je oververmoeid of ben je aangekomen in gewicht? Laat je neerwaartse spiraal niet de overhand nemen! Als leefstijlcoach kan ik je helpen om meer in balans te komen, je vitaler te voelen, je begeleiden bij een gezonde leefstijl en er samen met jou voor zorgen dat je je energie weer terugvindt, zodat je optimaal kunt genieten van je leven!”

Reactie:

“Rick heeft mij prettig geholpen, is geduldig, servicegericht en flexibel. Ik ben blij met mijn website en heb precies de hulp gekregen die ik nodig had. En fijn dat ik wijzigingen zelf kan aanbrengen, maar ook makkelijk contact kan opnemen voor vragen en hulp. Ik kan een samenwerking met websitetoday.nl zeker aanraden!”

Beoordeling

Het design van de website

De samenwerking met Rick

Prijs/ kwaliteit verhouding

Eindresultaat

Ook een website laten maken?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek/offerte.