Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

TOP Site!
 
Wat een geweldige website! Echt een verrijking voor de korfbalsport!!
 
Wauw! Wat een super idee!! Heel mooi en overzichtelijk!

Alle korfballers van NL & BE
Alle korfballers van NL & BE
Website gemaakt voor

Korfbaloefenwedstrijden.nl

"Een oefenwedstrijd organiseren was nog nooit zó eenvoudig"

Korfbaloefenwedstrijden.nl is geboren uit een een probleem. Een probleem met het organiseren van oefenwedstrijden. Een zeer lastige klus, met name als jij gevraagd wordt voor alle spelende teams passende oefenwedstrijden te organiseren. Websitetoday.nl dacht, dat moet makkelijker kunnen. Hoe tof zou het zijn als er één platform was waar alle verenigingen zijn oefenwedstrijden kan plaatsen? Maar ook waar je scheidsrechters kan vinden om de oefenwedstrijden te voorzien van arbitrage? Hoe leuk is het om eens ‘buiten de deur’ te fluiten? De website is een ‘vraag en aanbod’ website. Je kan advertenties plaatsen en reageren op advertenties. Daarnaast zit er een lidmaatschap systeem aan verbonden. Voordat je een advertentie (oefenwedstrijd) kan plaatsen dienen ze zich te registreren. Het resultaat is een zeer dynamische, overzichtelijke website. Meer dan 5000 bezoekers hebben de website in minder dan 10 dagen bezocht. Een geweldig succes voor Websitetoday.nl! Daarnaast wordt de website gehost door de supersnelle webhosting van Websitetoday!
Alle korfballers van NL & BE
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

Korfbaloefenwedstrijden.nl moest het organiseren van oefenwedstrijden vereenvoudigen. Eenvoudig registreren en reageren was daarom een vereiste. Daarnaast wilde we met deze website vooruitstrevend zijn, en behoren tot de absolute top als het gaat om het organiseren van oefenwedstrijden. De zoekmachine resultaten zijn uitstekend. De website is op zichzelf snel en voorziet elke bezoeker na 2 klikken van een oefenwedstrijd. De uitdaging lag hem vooral in het gebruikersvriendelijk maken van de website, en dat is gelukt!

Diensten

 • Roel Vreekamp
  2 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  3 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
 • Heidi Post
  a year ago
  Indien je op zoek bent naar een professioneel bedrijf die kennis van zaken heeft, een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft, snel en vriendelijk reageert op al je wensen en vragen dan ben je bij Website Today aan het juiste adres.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?