Jorn van Moolenbroek

Project omschrijving

De jonge ondernemer Jorn van Moolenbroek wilde zijn onderneming zichtbaar maken op het internet. Een strakke nieuwe WordPress website was  nodig. Na wat onderzoek kwam Jorn bij Websitetoday terecht. Als startende ondernemer wil je namelijk geen duizenden euro’s kwijt zijn aan een nieuwe website. Websitetoday.nl realiseerde voor Jorn een website die volledig voldoet aan zijn eisen. Bovendien past een website bij Websitetoday perfect binnen het budget. Nóg een extra voordeel dat JMDrive mag ervaren is dat zij hun domeinnaam en webhosting bij Websitetoday.nl hebben gereserveerd.
Ideaal om alles samen gebundeld te hebben bij Websitetoday.nl
De website van JMDrive, een jong bedrijf dat chauffeursdiensten aanbiedt, moest strak en zakelijk overkomen. De bezoeker kan binnen 2 klikken een aanvraag indienen. Na het invullen van het formulier komt de aanvraag in het systeem van JMDrive terecht. Vervolgens krijgt de klant direct een geautomatiseerde email met belangrijke gegevens over de aanvraag. Bekijk het resultaat op JMDrive.nl
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Reactie van Jorn van Moolenbroek

5/5

Een perfecte keuze voor jou, het alles in één pakket

Een website webhosting + domeinnaam registratie + website onderhoud bij Websitetoday? Het is wel erg lekker dat je alles bij dezelfde partij geregeld hebt. Websitetoday biedt je een ideale oplossing! Als je een alles-in-één pakket bij Websitetoday.nl hebt aangeschaft, volgt er maar 1 factuur. Daarnaast zal Websitetoday je er op attenderen wanneer de webhosting en het domeinnaam verlengt moeten worden. 
Geen ingewikkelde mailtjes meer, maar alles overzichtelijk bij Websitetoday.nl. 

5/5
Scroll naar top

Informatie aanvraag

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp