Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Ideaal om alles samen gebundeld te hebben bij Websitetoday.nl

Jorn van Moolenbroek
Jorn van Moolenbroek
Website gemaakt voor

JMDrive.nl

Samen zorgen we voor een perfect resultaat.

De jonge ondernemer Jorn van Moolenbroek wilde zijn onderneming zichtbaar maken op het internet. Een strakke nieuwe WordPress website was  nodig. Na wat onderzoek kwam Jorn bij Websitetoday terecht. Als startende ondernemer wil je namelijk geen duizenden euro’s kwijt zijn aan een nieuwe website. Websitetoday.nl realiseerde voor Jorn een website die volledig voldoet aan zijn eisen. Bovendien past een website bij Websitetoday perfect binnen het budget. Nóg een extra voordeel dat JMDrive mag ervaren is dat zij hun domeinnaam en webhosting bij Websitetoday.nl hebben gereserveerd.
Ideaal om alles samen gebundeld te hebben bij Websitetoday.nl
De website van JMDrive, een jong bedrijf dat chauffeursdiensten aanbiedt, moest strak en zakelijk overkomen. De bezoeker kan binnen 2 klikken een aanvraag indienen. Na het invullen van het formulier komt de aanvraag in het systeem van JMDrive terecht. Vervolgens krijgt de klant direct een geautomatiseerde email met belangrijke gegevens over de aanvraag. Bekijk het resultaat op JMDrive.nl
Jorn van Moolenbroek
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De website van JMDrive moest de bezoeker in één oogopslag vertellen in welke business JMDrive zit. Daarnaast wilde we er voor zorgen dat de ‘looks and feels’ voor elke bezoeker eenvoudig maar professioneel overkomt. Met een strak en modern design, dat goed weergegeven wordt op elk device zit de website van JMDrive strak in elkaar. Mede door specifieke optimalisatie en de webhosting van Websitetoday.nl is de website razendsnel.

Diensten

 • Corlijn van Dijk
  3 weeks ago
  Wij zijn heel tevreden over Websitetoday.nl! Rick denkt goed mee, is heel betrokken en pro-actief. Een aanrader!
 • Roel Vreekamp
  3 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  4 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?