Rick heeft inmiddels 2 websites voor ons gemaakt! Divers, professioneel, snel en helemaal gemaakt in de stijl voor ons! Superblij

Frits de Gooijer
Frits de Gooijer
Website gemaakt voor

Coffeesupplies.nl

Samen zorgen we voor een perfect resultaat.

Het nieuwe bedrijf Coffeesupplies.nl is dé expert als het gaat over koffie en thee voor op de zaak als thuis. Coffee Supplies heeft de beste en vooral lekkerste merken verzameld in één webshop. Het unieke van Coffee Supplies is dat men kan bestellen als particulier, maar het is ook mogelijk om je als zakelijk klant aan te melden. De website is super gaaf vormgegeven en is perfect voor deze tijd. Let bijvoorbeeld op het speciale mobiele menu onderaan je scherm, geweldig!
Frits de Gooijer
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De website is niet zomaar een website. In de backhand zit een duidelijke scheiding tussen particulier en zakelijk bestellen. Daar komt bij dat elke zakelijk klant op Coffee Supplies een eigen webwinkel heeft. In die webwinkel vindt de klant de producten terug die zij met Coffee Supplies hebben besproken. Een uniek persoonlijk aanbod dus, helemaal afgestemd op de wensen van de klant. En die functie was voor Websitetoday als webbouwer een behoorlijke uitdaging.

Diensten

Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Hé jammer, we zijn op dit moment gesloten. Als je een mailtje stuurt ontvang je z.s.m. een reply van ons!