Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe website. Het was echt tijd voor vernieuwing en Websitetoday heeft geweldig werk verricht! Heel erg bedankt!

Bouwbedrijf Offermans
Bouwbedrijf Offermans
Website gemaakt voor

Bouwbedrijfoffermans.nl

Wij realiseren al jaren de mooiste verbouw wensen van onze klanten. Denk aan een nieuwe aanbouw, interne verbouwing of renoveren/ onderhouden van uw pand.

Als u wilt gaan verbouwen bent u bij Bouwbedrijf Offermans aan het juiste adres. Wij realiseren al jaren de mooiste verbouw wensen van onze klanten. Denk aan een nieuwe aanbouw, interne verbouwing of renoveren/ onderhouden van uw pand. Het gaat altijd om het eerste idee, dat is het begin van alles. Daarom hechten wij veel waarde aan de ideeën van en het persoonlijke contact met onze opdrachtgevers. Wij adviseren, berekenen en maken uw idee realiteit!
Bouwbedrijf Offermans
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De website van Bouwbedrijf Offermans was al weer een paar jaar oud. Daarnaast diende de website alleen om zichtbaar te zijn op het internet. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe look. We hebben de website in een nieuwe jas weten te steken, waarbij we de huisstijl van het bedrijf naadloos hebben laten terugkomen. Door gebruik te maken van “scroll effects” hebben we een bijzondere ‘header’ gecreëerd. Uiteindelijk is er een website ontstaan dat goed zichtbaar is in Google én responsive wordt weergegeven op tablet en mobiel.

Diensten

Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment zijn wij bereikbaar via email en telefoon!