Project omschrijving:

Bedrijfscatering Vendrig, onderdeel van de Nieuwegeinse catering company, wilde heel graag een vernieuwde website. De website moest een online bestelformulier geïntegreerd hebben waar de klant het volledige cateringsassortiment zou kunnen bestellen. Daarnaast moet het een prachtig visite kaartje zijn van het bedrijf. Het resultaat mag daar zijn, het bestelsysteem is volledig geïntegreerd in de website, en is zowel mobiel als op de tablet goed weergegeven. De klant is binnen 2 klikken bij het product dat men zoekt. Het bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest bij Vendrig bedrijfscatering!

Reactie:

“Wij hebben Rick gevraagd om een online omgeving te maken, waarbij onze lunchbroodjes makkelijk en snel te bestellen zijn.
Het resultaat mag er wezen. Na een aantal maanden over en weer met elkaar te overleggen over de inhoud, design en de navigatie, hebben wij een site waar we trots op zijn!

We merken nu al dat onze klanten sneller naar de online omgeving gaan en hebben zelfs al ‘new business’ mogen verwelkomen. Binnenkort gaan we deze site promoten en hopen dan op nog meer bezoeken.

Door het geduld en de professionele opstelling van Rick hebben we een mooie website. Ik kan dan ook iedereen Rick van harte aanbevelen en voor ons zullen er echt nog wel meer klussen komen voor Rick.”

Beoordeling

Het design van de website

De samenwerking met Rick

Prijs/ kwaliteit verhouding

Eindresultaat

Ook een website laten maken?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek/offerte.