Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

''Rick is kundig en luistert goed naar je wensen en denkt mee. En Rick is heel goed met de communicatie, dus geen moeilijke computertaal. Top!''

Barbara Vreekamp
Barbara Vreekamp
Website gemaakt voor

Barbaravreekamp.nl

Ruim 20 jaar ben ik nu fotograaf. Met specialisatie Bruidsfotografie, bedrijfsfotografie en groepsfoto’s en portretten.

De website van fotografe Barbara Vreekamp was aan vernieuwing toe. Met haar werk waarbij ze zich vooral richt op bruidsfotografie, bedrijfsfotografie, portretten en groepsfoto’s heeft Barbara een website nodig die haar werk laat spreken. De website beschikt over een gedifferentieerd portfolio systeem, waarin de onderwerpen helder uitgelicht kunnen worden. Ben je op zoek naar een fotograaf dan is Barbara zeker een aanrader! Neem een kijkje op haar nieuwe website voor meer details en informatie.

Barbara Vreekamp
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De website van Barbara zou een visitekaartje en portfolio moeten zijn. Bezoekers zullen direct de indruk moeten krijgen wat Barabra kan aanbieden. Tevens kunnen de bezoekers zich laten inspireren in de portfolio omgeving van Barbara. De uitdaging voor Websitetoday lag vooral in de backhand. Het zou voor Barbara eenvoudig moeten zijn om foto’s en portfolio’s te kunnen plaatsen. Mede door het gebruik van custom fields hebben we in de backhand een gebruiksvriendelijke omgeving gecreëerd, waar Barbara haar website eenvoudig kan beheren! 

Diensten

 • Corlijn van Dijk
  3 weeks ago
  Wij zijn heel tevreden over Websitetoday.nl! Rick denkt goed mee, is heel betrokken en pro-actief. Een aanrader!
 • Roel Vreekamp
  3 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  4 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
 • Barbara Vreekamp
  a year ago
  Rick luisterde goed naar mijn wensen voor mijn nieuwe website en dacht heel goed mee. Ik ben heel blij met het resultaat.
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?