Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

''Rick is kundig en luistert goed naar je wensen en denkt mee. En Rick is heel goed met de communicatie, dus geen moeilijke computertaal. Top!''

Barbara Vreekamp
Barbara Vreekamp
Website gemaakt voor

Barbaravreekamp.nl

Ruim 20 jaar ben ik nu fotograaf. Met specialisatie Bruidsfotografie, bedrijfsfotografie en groepsfoto’s en portretten.

De website van fotografe Barbara Vreekamp was aan vernieuwing toe. Met haar werk waarbij ze zich vooral richt op bruidsfotografie, bedrijfsfotografie, portretten en groepsfoto’s heeft Barbara een website nodig die haar werk laat spreken. De website beschikt over een gedifferentieerd portfolio systeem, waarin de onderwerpen helder uitgelicht kunnen worden. Ben je op zoek naar een fotograaf dan is Barbara zeker een aanrader! Neem een kijkje op haar nieuwe website voor meer details en informatie.

Barbara Vreekamp
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

De website van Barbara zou een visitekaartje en portfolio moeten zijn. Bezoekers zullen direct de indruk moeten krijgen wat Barabra kan aanbieden. Tevens kunnen de bezoekers zich laten inspireren in de portfolio omgeving van Barbara. De uitdaging voor Websitetoday lag vooral in de backhand. Het zou voor Barbara eenvoudig moeten zijn om foto’s en portfolio’s te kunnen plaatsen. Mede door het gebruik van custom fields hebben we in de backhand een gebruiksvriendelijke omgeving gecreëerd, waar Barbara haar website eenvoudig kan beheren! 

Diensten

Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Hé jammer, we zijn op dit moment gesloten. Als je een mailtje stuurt ontvang je z.s.m. een reply van ons!