Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

Nogmaals dank! Ik ben heel blij met het resultaat!

Roel Vreekamp
Roel Vreekamp
Website gemaakt voor

Autopotenza.nl

LIEFDE VOOR AUTO’S, PASSIE VOOR ITALIAANSE AUTO’S

Auto Potenza is een nieuw bedrijf gevestigd in Maarsbergen. Gestart door een jonge ondernemer waarbij zichtbaar zijn op het internet een must-have is. De website bestaat uit 4 pagina’s waarbij informatie voorziening het belangrijkste item is. Je kent het zelf ook wel, dat je bij de garage altijd face to face met elkaar afspraken maakt over wat er gebeuren moet.

Auto Potenza richt zich vooral op Italiaanse auto’s, maar onderhoud ook andere merken. Ook kan je bij Auto Potenza terecht voor een andere occasion. Klanten zijn razend enthousiast over de werkwijze van Auto Potenza. Men spreekt over het werk van een echte vakman.

Roel, vanuit Websitetoday.nl wens ik je heel veel succes met je business!
Roel Vreekamp
Het project

De uitdaging voor Websitetoday

Een website met een Italiaans tintje. Dat zou perfect passen bij Auto Potenza. Het logo van dit bedrijf geeft al veel weg van hoe de website in zijn vorm moet komen. De Italiaanse kleuren heb ik verweven in het ontwerp van de website. Daarnaast kunnen de bezoekers in één oogopslag zien wat de openingstijden zijn, waar Auto Potenza gevestigd is en wie ze kunnen bellen voor een afspraak. Een design wat overzichtelijk, professioneel en duidelijk is was de uitdaging bij deze website.

Diensten

 • Corlijn van Dijk
  2 months ago
  Wij zijn heel tevreden over Websitetoday.nl! Rick denkt goed mee, is heel betrokken en pro-actief. Een aanrader!
 • Denise Hulst
  2 years ago
  Ik vind website today buitengewoon servicegericht, vriendelijk en in mijn geval heel, heel geduldig. Daarnaast vind ik Rick ook heel flexibel wat fijn is. Hij denkt mee en komt met goede ideeen. Dat is ook fijn... Denise Hulst
 • Roel Vreekamp
  5 months ago
  Samenwerking, communicatie ging heel soepel. Rick denkt goed mee en ben heel blij met resultaat van mijn website
 • Yo Hogenhout
  6 months ago
  Luistert goed naar de wensen en voert dit tot in puntjes perfect uit. Denkt en doet zelf actief mee. Aanrader!!
 • Secretaris Victum
  a year ago
  De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor
Scroll naar top
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?