Tag

Meerder pagina's
Website laten maken? | Websitetoday.nl

victum.nl

/
Voor korfbal vereniging Victum is het tijd voor een vernieuwde website. De website moet modern en toegankelijk zijn voor alle leden en gasten. Info moet direct gevonden kunnen worden en bovenal, de website moet goed weergegeven worden op tablet en mobiel. Een leuke grote opdracht waarbij we uitgaan van een mooi, strak en sportief resultaat. […]

nlsigning.nl

/
Voor NLsigning maak ik momenteel een vernieuwde website. Oplevering begin 2018
nlsigning.nl
Soul-time.nl

soul-time.nl

/
Voor Soul-Time maak ik momenteel een nieuwe website. Oplevering Februari 2018

ehbo-doorwerth.nl

/
Voor de EHBO vereniging uit Doorwerth maak ik momenteel een website. De website is half opgeleverd. Nadere invulling volgt zo spoedig mogelijk.
ehbo-doorwerth.nl
gkvdriebergen.nl

gkvdriebergen.nl

/
Gereformeerde kerk de Bron in Driebergen-Rijsenburg wilde al haar leden en bezoekers kunnen informeren. Zo wordt er wekelijks de liturgie weergeven, en kan men online live de kerkdienst beluisteren. Makkelijk te onderhouden en bij te werken. Zie het opvallende resultaat!

ofsweepslegacy.nl

/
Of Sweep’s Legacy, is een website van een hondenliefhebster. Haar hond is momenteel gedekt en verwacht in Maart 2018 een nestje puppies. De belevenissen daarvan wil zij vastleggen en delen via haar website. Het belangrijkste is dat zij haar ervaringen kan delen, en dat men haar kan vinden op het internet. Zie hier het resultaat!