Category

Opgeleverd

victum.nl

/
Korfbalvereniging Victum | WarChild was toe aan een vernieuwde website. De website moest modern en toegankelijk zijn voor alle leden en gasten. Info moest direct gevonden kunnen worden en bovenal, de website moest goed weergegeven worden op tablet en mobiel. Een leuke grote opdracht waarbij we uitgegaan zijn van een mooi, strak en sportief resultaat. […]

nlsigning.nl

/
NLsigning heeft sinds juli 2018 een vernieuwde website!

soul-time.nl

/
Voor Claudia heb ik een website gemaakt waar mensen die op zoek zijn naar een bijzondere afstemming haar kunnen vinden.

ehbo-doorwerth.nl

/
Voor de EHBO vereniging uit Doorwerth maak ik momenteel een website. De website is half opgeleverd. Nadere invulling volgt zo spoedig mogelijk.

gkvdriebergen.nl

/
Gereformeerde kerk de Bron in Driebergen-Rijsenburg wilde al haar leden en bezoekers kunnen informeren. Zo wordt er wekelijks de liturgie weergeven, en kan men online live de kerkdienst beluisteren. Makkelijk te onderhouden en bij te werken. Zie het opvallende resultaat!

ofsweepslegacy.nl

/
Of Sweep’s Legacy, is een website van een hondenliefhebster. Haar hond is momenteel gedekt en verwacht in Maart 2018 een nestje puppies. De belevenissen daarvan wil zij vastleggen en delen via haar website. Het belangrijkste is dat zij haar ervaringen kan delen, en dat men haar kan vinden op het internet. Zie hier het resultaat!