Feest je mee?

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
google
Een goede start maken in Google NIEUW

Online Marketing content pakket!

Beter gevonden worden in Google. Dat moet je willen! Maar, hoe eenvoudig is dat? Websitetoday.nl kan je helpen om de eerste belangrijke stappen te zetten om beter gevonden te worden in Google. En we noemen Google, maar bedoelen natuurlijk alle zoekmachines. SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Het is de kunst van het scoren in de gratis (organische) resultaten van Google. Je kunt je website hier middels tal van factoren voor optimaliseren.

Met ons Online Marketing Content Pakket krijgt jouw website de perfecte start om gevonden te worden in Google! Je bent misschien n.a.v. onze 8 tips om hoger te scoren in Google pdf al aan de slag gegaan. Maar loop je vast, of heb je nog vragen? Dan is het Let’s start content pakket iets voor jou!

Inclusief 3 landingspagina's

We beginnen met een sterk fundament zoals het inrichten van Google Analytics, Google Search Console en Google mijn Bedrijf. Vervolgens zullen we een uitgebreid trefwoordenonderzoek doen naar de meest gebruikte zoekwoorden voor jouw diensten. Waar worden jouw concurrenten op gevonden? Wat voor woorden en zinnen typen de mensen in Google?

Het trefwoordenonderzoek levert een 0-meting op waarin we je posities in de zoekmachines bepalen. Als laatste schrijven en bouwen we 3 landingspagina’s die zijn geoptimaliseerd voor de belangrijkste en lokale zoekwoorden, uiteraard opgebouwd met bijpassende stockfoto’s.

SEO ‘Let’s start’ Content pakket

NIEUW

 • Trefwoorden onderzoek
 • Concurrentieonderzoek
 • Interne linkcontrole en building
 • Instellen Google Analytics
 • Instellen Google Search Console
 • Instellen Google Mijn Bedrijf
 • Licentie Schema.Pro (12mnd)
 • Teksten website analyse
 • SEO Meta instellingen (max 6 pagina’s)
 • Social media - advies
 • 3 SEO-landingspagina's geschreven
 • Rapportage 0 meting en na 6 maanden.
€749.99 499 99
Eenmalig
google
Een goede start maken in Google

Stap 1

We beginnen met een gesprek, waarin we samen bepalen op welke zoektermen je graag gevonden wilt worden. Daarnaast bekijken we op welke termen de directe concurrentie gevonden wordt. 

Stap 2

Vervolgens zullen we de basisprogramma’s instellen en installeren zoals Google Analytics, Google Search console, Google mijn Bedrijf, Yoast SEO en e.v.t. Schema’s. Jouw website ontvangt een licentie voor 12 maanden van de Schema.pro plugin.

Stap 3

Als alles goed ingesteld staat beginnen we met het maken van drie landingspagina’s. Deze landingspagina’s zijn gebaseerd op de zoekwoorden die we in stap 1 bepaalt hebben. Daarmee zullen we de lokale vindbaarheid een boost geven en proberen we meer bezoekers naar je website te krijgen. 

Stap 4

Als laatste krijg je van ons een 0-meting, met daarin de zoekresultaten van het start moment. Nadat we alles goed ingesteld en aangemaakt hebben gaan we de website monitoren. Na 6 maanden sturen we een verslag met de resultaten van de afgelopen periode.

Actiekorting verdwijnt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voordelen

Nadelen

zoekmachines
Wil jij

Beter scoren dan je concurrentie?

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar wat SEO voor jouw website kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een adviesgesprek. Tijdens ons gesprek worden de zoekmachine optimalisatie mogelijkheden voor jouw website onderzocht en zal ik een passend advies geven.

Welke zoektermen zijn voor jou interessant? Hoe scoort je website momenteel in Google? Dit soort vragen gaan we ons stellen. 

Bestel het 'Let's start content pakket'!
Na het invullen van dit formulier ontvang je een bevestiging per mail.
Informatie aanvraag
We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment zijn wij bereikbaar via email en telefoon!