Gratis WordPress handleiding

21-Web-Browser-web design

Ben jij een (startende)ondernemer?

Bouw dan zelf je eigen WordPress website! Je hoeft geen duizenden euro’s uit te geven aan een website, maar je kan volledig gratis je eigen website realiseren! (op webhosting kosten na dan)

Anno 2019 leven wij in een tijd waarbij het internet steeds meer ons leven is gaan beheersen. Vrijwel alle consumenten zoeken tegenwoordig hun benodigde diensten via het internet. Het internet is een van de meest ingrijpende technologie van de afgelopen jaren. Want zeg nu zelf, wie gaat tegenwoordig nog zonder internet door het leven? 

We zijn meer online dan offline tegenwoordig. Vooral via Facebook, Instagram, Whatsapp en email zijn we de hele dag, 24-7 ‘connected’ met de rest van de wereld. Geen nieuwsbericht ontgaat ons, en alles verspreid zich razendsnel via het wereldwijde web. 

Ik zal je een aantal redenen geven waarom een website voor jouw onderneming een must have is!

6 redenen waarom jij een website nodig hebt!

 • In 2018 had 98% van de Nederlandse huishoudens toegang tot het internet. In Europa is dat in 2018 87%. Je begrijpt dat de bereikbaarheid van jouw business enorm vergroot via het web.
 • Je bent buiten kantooruren om bereikbaar! Een website is nooit offline, potentiele klanten kunnen jouw bedrijf vinden, 24/7.
 • Een website houden bespaart enorm veel tijd, ten opzichte van bijvoorbeeld een brochure. Die zijn vaak maar een beperkte tijd houdbaar. Jouw productinformatie verandert snel, je prijzen veranderen, je breidt je diensten uit. Het aanpassen van een brochure kost een hoop tijd en geld. Bij een website is dat zo gedaan. 😉
 • Je weet precies hoeveel mensen je bereikt. Statistieken van je website geven een goed inzicht in wie je website bezoekt, hoe ze bij je website terecht gekomen zijn en wat ze op je website bekijken.
 • Bovenal, je kan jouw werk laten zien aan de wereld. Ben je een fotograaf, designer, tekenaar, schilder, aannemer, makelaar of elders? Je kan altijd jouw werk via de website en social media delen met de wereld.
 • Je wordt gevonden in zoekmachines. Google is dé nummer 1 zoekmachine van de wereld. Wie googled tegenwoordig zijn vragen nou niet? Schilder nodig in (plaatsnaam) en voilà er verschijnen direct een aantal schilders op jouw scherm. Hoe maak ik een WordPress website? En hoppa je hebt direct antwoorden op je vraag. Hoe mooi zou het zijn als jij in die resultaten terecht kwam?
Slagen in WordPress - Bouw je eigen WordPress website - E-book

Je eigen wordPress website in 3 stappen

Hé jij daar! Jonge, startende ondernemer! Wil je graag een website maken voor je nieuwe business? En wil je dat zelf gaan proberen?

Ontvang nu GRATIS het e-book “Slagen met WordPress” van Rick Memelink. Een WordPress handleiding dat jou op een eenvoudige wijze verteld hoe je direct zelf een geweldige bedrijfswebsite kan maken. Je hebt absoluut geen technische kennis nodig om een WordPress website te maken met mijn e-book!

 • Geheel kosteloos je eigen website bouwen
 • In 3 kleine, duidelijke stappen ben jij al online
 • Maak gebruik van de meest eenvoudige pagebuilder
 • En ontvang tips over een multifunctioneel thema
 • En ontvang tips over een multifunctioneel thema
 • Toch nog vragen? Websitetoday.nl staat voor je klaar
Scroll naar top
Slagen in WordPress - Bouw je eigen WordPress website - E-book

Gratis e-book

Download het e-book "Slagen met WordPress" en bouw je eigen WordPress website in drie eenvoudige stappen!