Elementor cursus voor starters!

De meest complete Elementor cursus voor beginners!

Het internet biedt kansen in overvloed, maar hoe voorkom je dat je verzuipt in alle mogelijkheden? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf voorzien wordt van een prachtige website?

Als sinds 2017 bouwen wij onze websites met Elementor. Elementor is een van de meest succesvolle page-builders van deze tijd. In al die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een serieuze partner als het gaat om Webdesign.

We dachten afgelopen jaar, waarom de opgedane kennis voor onszelf houden? We zijn sinds dit jaar hard bezig geweest met het opnemen van onze werkzaamheden. We vertellen je in onze video’s alles over de gratis versie van Elementor. Daarnaast combineren we onze expertise en andere gratis oplossingen in een complete training die jou zal helpen met het bouwen van je eigen website.

Waarom onze cursus volgen? YouTube staat toch vol met video’s over Elementor?

Dat klopt, het voordeel van onze trainingen is dat je toegang krijgt tot een community waar je vragen kan stellen aan ons support team en andere gebruikers. Daarnaast zijn alle video’s Nederlandstalig en spreken we in begrijpelijke taal. Daar waar de video’s op YouTube vaak in het Engels gesproken zijn.

5+ trainingen

Community

Victory lounge

Waarom

97% ons aanbeveelt

“Wij hebben onze nieuwe website door Websitetoday laten bouwen. Rick houdt regelmatig overleg en werkt gestaag door aan de site. Na een aantal sessies heeft Rick voor ons een mooie site gemaakt. Het is prettig overleggen, hij begrijp de wensen, komt de afspraken na en weet alles goed uit te leggen. Wij zijn erg content over zijn professionele inzet en het resultaat.”

Lucas
5/5
Met WebsiteToday hebben we meerdere kort en langlopende actie-webpagina’s opgezet. Rick is super behulpzaam en bovenal enorm snel! Geen wekenlang wachten, nee gewoon vragen en opleveren. ideaal voor marketeers!
MHW Projectmanagement
5/5

“Fijn dat Rick altijd meedenkt en bijna altijd direct in staat is om de helpende hand te bieden.
Grote toegevoegde waarde voor ons groeiende bedrijf.”

Alwin
5/5
Websitetoday.nl zorgt niet alleen voor een technisch goede website, maar ook de grafische vormgeving is bij Websitetoday.nl in uitstekende handen.
Jorgen
5/5

Ontvang onze nieuwste online Elementor cursus!

Computer display met Websitetoday Academy Elementor training voor beginners

De beste en meest complete online Elementor cursus die wij ooit hebben gemaakt.

Inclusief App

Inclusief Downloads

Inclusief inspiratie

online tests - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen-Rijsenburg

Domein & Webhosting

Je kan niet je eigen website online zetten zonder gebruik te maken van een domeinnaam en webhosting. Welke webhosting je moet kiezen en waar je op moet letten tijdens het registreren van een domeinnaam vertellen we je in deze training!

chemistry - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen-Rijsenburg

Plugins & Thema's

Een plugin installeren, hoe werkt dat precies? Waarom moet dat? En hetzelfde geldt voor een thema. Welke opties heb je dan en wat is een Child theme? In deze module vertellen we je alle ins-en-outs!

mobile access - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen-Rijsenburg

De laatste stappen

Met een strakke header en footer maken we jouw website helemaal compleet. Als een van de laatste stappen maken we ook een e-mail adres aan dat eindigt op @jouwdomein.nl, wel zo professioneel toch?

code learning - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen-Rijsenburg

WordPress installeren

WordPress installeren nadat je een webhosting pakket hebt aangeschaft. Met een beetje pech moet je dat zelf nog doen. We vertellen je precies hoe het werkt, net als dat we je uitleggen hoe je WordPress installeert via Local WP...

specialization - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen-Rijsenburg

Je website vormgeven

Nu we alles gereed hebben gaan we je website vormgeven. Ga je een bestaande website bewerken? We vertellen je hoe jij een Coming Soon pagina aanmaakt en activeert. We bouwen een home pagina, producten-, prijstabel- en contact pagina.

Oh, en heb jij ook moeite met het vinden van passende foto's? Met onze tips en websites wordt het voor jou peanuts!

exchange ideas - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen-Rijsenburg

Bonus module

Extra tips zijn altijd welkom! In deze module vertellen we je hoe jij eenvoudig je website verhuist van locatie A naar B. We vertellen hoe jouw website razendsnel kan worden en de kers op de taart is toch wel een persoonlijk inlogscherm, die het standaard inlogscherm van WordPress vervangt.

Websitetoday Acadamy voor op blauw achtergrond 600 168 - Websitetoday - Webdesign en Online Marketing Driebergen-Rijsenburg

Dit is wat je GRATIS krijgt als Academy member!

Elementor cursus van Websitetoday

aanmelden = GRATIS
Computer display met Websitetoday Academy Elementor training voor beginners

Bekijk ook onze andere trainingen

Onze Elementor cursus voor Starters is niet de enige training die wij gemaakt hebben. Bekijk bijvoorbeeld ook de training hoe jij jouw website razendsnel kan maken. Mocht je de snelheid in orde hebben dan is misschien de training hoger scoren in Google ook iets voor je. Wil je toegang tot al onze 5 gratis trainingen en meer dan 35 video’s? Word lid van onze Academy, en begin vandaag nog!

Zullen we kennismaken?

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Foryourmoment.nl mockup afbeelding met tablet, mobiel en pc - Websitetoday.nl
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment zijn wij bereikbaar via email en telefoon!

Help ons verbeteren!

Jouw ervaring is belangrijk voor ons! Jouw ANONIEME feedback – ongeacht of deze positief of negatief is – draagt bij aan een verbeterde ervaring voor andere consumenten..

Onze dank is groot!

Websitetoday Webdesign logo - Websitetoday.nl