Een verenigingswebsite voor elke sport!

Een nieuwe verenigingswebsite nodig?

Bezoekers zijn essentieel voor een goede website. Vooral als je als vereniging een website gebruikt als voornaamste communicatiemiddel met je eigen leden en bezoekers. Maar, neem je eigen verenigingswebsite nou echt even goed onder de loep. Is de website nog wel van deze tijd? Wordt de website echt goed weergegeven op mobiel en tablet? Weten jullie of de leden van je vereniging graag de website bezoekt? Zie je dat bijvoorbeeld terug in de bezoekersstatistieken?

Of is het tijd voor verandering of een vernieuwing? Websitetoday is absoluut de beste partner voor jullie sportvereniging! Zeker als het gaat over het vernieuwen van jullie verenigingswebsite! En ik zal jullie vertellen waarom.

Rick van Websitetoday is sportminded en weet precies wat een goede verenigingswebsite tot een succes maakt!

Maar dat is niet het enige argument. Lees de 6 redenen waarom Websitetoday.nl jouw verenigingswebsite moet vernieuwen hier!

Is een nieuwe verenigingswebsite iets voor jouw sportvereniging? Lees dan snel verder wat Websitetoday voor jouw vereniging kan betekenen! En ben je een korfbalvereniging? Dan ontvang je ook nog eens 10% korting!

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?

De nieuwe website van KV Victum draait nu bijna een jaar. We zijn zeer tevreden over de manier waarop Websitetoday onze wensen heeft verwerkt in het ontwerp. De toevallige inhoudelijke kennis op het gebied van korfbal was mooi meegenomen. Verder ook fijne samenwerking en goed overleg. Heel praktisch dat we een strippenkaart hebben genomen voor incidentele klussen en kleine aanpassingen. Deze worden steeds snel en adequaat afgehandeld.

KV Victum – Houten

Verenigingswebsite-korfbal-vereniging-scaled.jpg

0/5 (0 Reviews)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere interessante artikelen:

Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
Wat is WordPress?

Wat is WordPress?

Wat is WordPress?

WordPress is wereldwijd het populairste content management systeem (CMS) waarmee je heel eenvoudig een website kunt bouwen. Meer dan 75% van de websites met een content management systeem draait op WordPress. Of je nu een blog, een informatieve website of een webshop wilt maken; met WordPress is het allemaal mogelijk. Zelfs grote bedrijven zoals CNN en eBay gebruiken WordPress.

Lees verder »
Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
PRO

Websitetoday PRO

Websitetoday.nl maakt al lange tijd gebruik van een page builder, genaamd Elementor. De PRO versie daarvan wordt bij elk project geinstalleerd en gebruikt. Helaas is

Lees verder »
Scroll naar top
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp