Een nieuwe website, wat kost dat eigenlijk?

Een nieuwe website, wat kost dat eigenlijk?

In dit bericht:

Website laten maken, wat kost dat eigenlijk? - Websitetoday.nl

Wat kost het maken van een website?

Voor de meeste mensen (logischerwijs) de belangrijkste vraag aan een webdesigner. Wat kost het maken van een website? En vaak moeten wij het antwoord schuldig blijven. Dat komt doordat een website maken specifiek maatwerk is, veel tijd kost, en er géén blauwdruk bestaat voor het ontwikkelen van jouw website. Bovendien zijn er altijd meerdere kosten zoals een domeinnaam, webhosting, onderhoud, premium licenties en eventueel extra optimalisatie.

Websitetoday hecht waarde aan een unieke style

Doordat Websitetoday alleen maar websites maakt waar we zelf echt trots op zijn, komt het vaak neer op maatwerk. En dus een maatwerk factuur. Om tóch aan de vraag te voldoen, kan je vanaf nu onze nieuwe rekenmodule gebruiken.

Bereken de kosten van een nieuwe Website

Ben jij benieuwd wat het maken van een website kost? Gebruik onze rekenmodule, en krijg een inschatting van de prijsopgave. De rekenmodule is ontstaan uit jarenlange ervaring en gemiddelde prijzen per website van Websitetoday. Ook kan je bekijken wat de eventuele jaarlijkse kosten zijn, na oplevering van de nieuwe website.

Heb je vragen? Neem vooral contact met mij op!

FAQ

Hoe sterk is de inschatting van de rekenmodule?

De rekenmodule geeft een zeer reel beeld van de kosten voor een nieuwe website. De kosten zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en gemiddelde prijzen van afgeronde projecten. Tevens kan je geen rechten ontlenen aan de getoonde prijzen in de rekenmodule, en zal je in de gesprekken met Websitetoday tot een specifieke prijsopgave komen.

Zijn de jaarlijkse kosten verplicht?

Nee. De jaarlijkse kosten zijn bijkomende kosten gebaseerd op extra producten. Het bouwen van een website heeft geen jaarlijkse terugkomende kosten. Na oplevering is de website écht van jou en afbetaald. Pas als je een domeinnaam, webhosting, premium licenties of een onderhoudskaart bij Websitetoday aanschaft spreken we over jaarlijkse kosten (per 12 maanden).

Kost een webshop meer geld dan een website?

Ja. Dat komt doordat een webshop bestaat uit specifiek maatwerk. Daarnaast zullen er meerdere specifieke functies toegevoegd moeten worden. Denk daarbij aan een betaalmethode, klantenomgeving en specifieke klantmails. Ook de website optimalisatie is meer dan een gewone website, waardoor er automatisch meer arbeid in een webshop zit dan een reguliere website.
Rick Memelink

Rick Memelink

Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zullen we kennismaken?

We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
Foryourmoment.nl mockup afbeelding met tablet, mobiel en pc - Websitetoday.nl
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Hé jammer, we zijn op dit moment gesloten. Als je een mailtje stuurt ontvang je z.s.m. een reply van ons!