Kennisbank

de Bestelkantine, op afstand bestellen bij de sportkantine!

Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Op afstand bestellen bij de sportkantine is een geweldige oplossing voor de huidige covid-19 maatregelen. Daar waar op dit moment (tijdens schrijven dit bericht) via het NOC*NSF het volgende advies geldt:

  3. Eet- en drinkgelegenheid sportaccommodaties
  Voor eet- en drinkgelegenheden zoals sportkantines, clubhuizen en hun terrassen gelden
  de ‘samenkomen’ regels zoals genoemd in hoofdstuk 2, en geldt bovendien altijd:

  • reserveren;
  • gezondheid checken;
  • placeren;
  • bezoekers vragen hun contactgegevens beschikbaar te stellen en toe te stemmen
   met de verwerking en overdracht van die gegevens ten behoeve van de uitvoering
   van een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Het gaat daarbij om:
   – volledige naam;
   – datum, aankomsttijd en placering van het bezoek;
   – e-mailadres;
   – telefoonnummer;
   – toestemming.
  • Bron NOC*NSF – Sportprotocol verantwoord sporten v16.

  Nu kan de Bestelkantine oplossing bieden

  Om het bovenstaande te minimaliseren. Laat de bezoekers op jouw sportpark op afstand hun bestelling doorgeven aan de sportkantine. Zij bestellen eenvoudig online. Krijgen toegang via een QR-code en kunnen hun bestellen eenvoudig online en via email volgen. Zorg voor een duidelijke looproute richting- en vanaf het afhaalpunt. Zo kan het publiek tóch een kopje koffie drinken tijdens het bezoeken van een sportwedstrijd. Men hoeft niet te gaan zitten, te wachten en te registreren. Daarnaast verhoogd het de omzet van je kantine, want hoe lekker is het dat je op afstand een bestelling kan doen bij je eigen sportkantine?!

  Wat heb je als sportvereniging nodig?

  De nieuwe module van de bestelkantine is uitermate geschikt voor elke sportvereniging met een eigen kantine. De sportvereniging heeft maar weinig middelen nodig om gebruik te maken van de Bestelkantine.

  #1 – Webhosting + een domeinnaam

  Wij kunnen de bestelkantine alleen installeren op een nieuwe WordPress installatie. We gebruiken daarvoor een eigen subdomein. Dat is een URL zoals: https://kantine.CLUBNAAM.nl of https://shop.CLUBNAAM.nl. Wij kunnen je helpen aan extra webhosting of een domeinnaam redirect. We zullen altijd ons best doen om de Bestelkantine zo gepersonaliseerd mogelijk voor je eigen vereniging te installeren.

  #2 – Betaalsysteem & een tablet of pc

  Wij werken samen met Mollie. Zij hebben een geschikt online betaalsysteem. Bijvoorbeeld een IDEAL betaling, of een betaling met de creditcard. Een online betaalmodule zoals Mollie is niet noodzakelijk voor het gebruik van de Bestelkantine. Indien je bij het afhaalloket een pin-betaling kan aanbieden is dat voldoende. Beiden opties aanbieden is uiteraard ook mogelijk! De vrijwilligers in de kantine hebben een tablet of pc nodig waarop zij de bestellingen zullen ontvangen. Uiteraard is een internetverbinding in de sportkantine een must!

  #3 – Routebepaling

  Het sportpark moet zo ingericht zijn dat de bezoekers de bestelling snel kunnen afhalen, zonder dat zij in aanraking komen met andere mensen. Gebruik daarvoor een afgifte tafel of raam. Bepaal met de huidige covid-19 maatregelen hoe de looproutes op jullie sportpark moeten zijn. Bij het afgifte raam of tafel kan je een pin-betaling aanbieden. Beschikt de kantine niet over pin-betalingen kies dan voor IDEAL. (let op: IDEAL brengt wel extra kosten met zich mee).

  Probeer nu 30 dagen GRATIS

  De bestelkantine is ontstaan vanuit een probleem. De sportkantines kunnen alleen gebruikt worden als men zich aan het advies houdt zoals het NOC*NSF beschreven heeft. Voor veel sportverenigingen is het lastig om met de beperkte vrijwilligers die zij te voldoen aan het advies. De Bestelkantine biedt een oplossing. Hiermee beperk je het aantal vrijwilligers in de kantine tot 2. Samen kunnen zij de bestellingen verwerken zodra zij binnenkomen op de tablet of pc.

  Heb je interesse, vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk meer over de Bestelkantine

  Rick Memelink

  Rick Memelink

  Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!
  Rick Memelink

  Rick Memelink

  Rick is eigenaar van Websitetoday.nl. Hij ontwikkelt WordPress websites met Elementor en heeft een achtergrond als sportleraar. De afgelopen jaren heeft hij veel cursussen en trainingen gevolgd in online marketing, webdesign en ondernemen. De vreemde combinatie van sport, lesgeven en webdesign maakt dat Rick een bijzondere 'kijk' heeft ontwikkeld op het realiseren van een nieuwe websites voor jou!

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Informatie aanvraag
  We zouden het geweldig vinden om met jou samen te werken!
  Websitetoday.nl - Website laten maken in Driebergen?
  Maandag 08:00 - 20:00
  Dinsdag 08:00 - 20:00
  Woensdag 08:00 - 20:00
  Donderdag 08:00 - 20:00
  Vrijdag 08:00 - 20:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

  Hé jammer, we zijn op dit moment gesloten. Als je een mailtje stuurt ontvang je z.s.m. een reply van ons!